ΒΙΝΤΕΟ-Το supercar των $3,4 εκ.

ΒΙΝΤΕΟ-Το supercar των $3,4 εκ.

Το Lykan Hypersport είναι το πρώτο supercar κατασκευασμένο στην Αραβία και μετά την επίσημη παρουσίασή του στην έκθεση του Dubai, ήρθε η ώρα να το ξαναδούμε, αυτή τη φορά σε ένα βίντεο.

To supercar διαθέτει πόρτες που ανοίγουν ανάποδα και παρότι αρχικά ήταν να βγει στη παραγωγή σε μόλις 7 μονάδες, η εταιρία έχει ήδη δεχτεί περισσότερες από 100 παραγγελίες με τον καθένα που θέλει να το κάνει δικό του να δίνει 3,4 εκατ. δολάρια στην W Motors.

Έχει αναπτυχθεί με τη βοήθεια των RUF Automobile, Viotti, Studiotorino, Magna Steyr Italia και ID4MOTION και μηχανικά φορά έναν 3,7 twin-turbo εξακύλινδρο κινητήρα της RUF τοποθετημένο στο πίσω μέρος απόδοσης 770 ίππων με 1.000 Nm ροπής.

Συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο σειριακό κιβώτιο, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 2,8 δευτερόλεπτα, έχοντας  τελική ταχύτητα 395 χλμ/ώρα.

Η W Motors περιγράφει το LykanHypersport ως το πιο πολυτελές και τεχνολογικά προηγμένο hypercar του κόσμου και φορά LED φωτιστικά σώματα.

Στο εσωτερικό διαθέτει έντονο γωνιώδη σχεδιασμό με το κοντέρ του να αποτελείται από μια πλήρως λειτουργική ολογραφική οθόνη. Επίσης συναντάμε δερμάτινα καθίσματα με χρυσές ραφές, δύο μεγάλες οθόνες στο κέντρο και στο κάτω μέρος του ταμπλό, διακοσμητικά από carbon, τιτάνιο και πολύτιμες πέτρες, με τον ιδιοκτήτη να παίρνει δώρο ένα ειδικό ρολόι Cyrus Klepcys κόστους 200.000 δολαρίων.

ΠΗΓΗ: autoblogr

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: youtube, crankandpiston

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ