Το ντεμπούτο του Honda NSX

Το ντεμπούτο του Honda NSX

Το NSX «πιάστηκε» σε πίστα δοκιμών, εν όψει της παρουσίασής του στις 4 Αυγούστου στο Mid-Ohio Indy 200, όπου φαίνεται ότι το πρωτότυπο είναι έτοιμο να ξεκινήσει τις «άγριες βόλτες».

Μια φωτογραφία του Honda NSX δείχνει ότι το πρωτότυπο ήδη δοκιμάζεται, αφού πολύ σύντομα στις 4 Αυγούστου θα κάνει πρεμιέρα στο Mid-Ohio Indy 200, μια εκδήλωση όπου παρουσιάζονται και «τεστάρονται» supercars, όπως το συγκεκριμένο μοντέλο.

Το πρωτότυπο λοιπόν, που είχε παρουσιαστεί τον Γενάρη στο Ντιτρόιτ, έχει κατασκευαστεί στην Αμερική, όπου θα παραχθεί και το μοντέλο παραγωγής, ενώ θα ξεκινήσει να πωλείται σε δύο χρόνια περίπου, τόσο στις Η.Π.Α., όσο και στην Ευρώπη αργότερα.

Σε αυτό το πλαίσιο, να θυμίσουμε ότι ο V6 κινητήρας του μοντέλου παραγωγής θα είναι τελικά τοποθετημένος στη μέση και θα συνδυάζεται με την υβριδική τεχνολογία της εταιρείας που ακούει στο όνομα: Sport Hybrid SH-AWD (Super Handling All Wheel Drive), που αποτελείται από τρεις ηλεκτροκινητήρες (2 στον μπροστινό άξονα και 1 στο βενζινοκινητήρα) με τη συνδυαστική τους απόδοση να υπολογίζεται περίπου στους 400 ίππους, επιτρέποντας στο υπεραυτοκίνητο, να επιταχύνει από στάση και να φτάνει τα 100 χλμ./ώρα σε περίπου 4 δευτερόλεπτα. Σημειωτέον δε, ότι η κατασκευή θα αποτελείται σε μεγάλο ποσοστό από ελαφριά υλικά.

Τέλος, περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες θα υπάρξουν αρχές Αυγούστου, όπου θα γίνει κι η πρώτη «επίσημη επαφή» του NSX με το έδαφος.

ΠΗΓΗ: autotriti.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ