ΒΙΝΤΕΟ: Backflip στο χιόνι με ΜΙΝΙ

ΒΙΝΤΕΟ:Backflip στο χιόνι με ΜΙΝΙ

Ο λάτρης των extreme sports, freestyle σκιέρ και οδηγός ράλι, Guerlain Chicherit, εντυπωσίασε με το κατόρθωμά του στο θέρετρο χειμερινών σπορ του Tignes, στην πατρίδα του, τη Γαλλία, αποδεικνύοντας ότι τα καταφέρνει και σε αυτό. Ο Chicherit εκτέλεσε για πρώτη φορά με αυτοκίνητο ένα τέτοιο ακροβατικό μέσω στατικής ράμπας. Ο οδηγός και το MINI προσγειώθηκαν χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά σε ένα στρώμα φρέσκου χιονιού μετά από το τέλειο ανάποδο άλμα στην ειδικά σχεδιασμένη πίστα.

Το επιτυχημένο εναέριο ακροβατικό είναι το αποκορύφωμα μιας ήδη επιτυχημένης καριέρας του Chicherit στα extreme sports. Ο 34χρονος νοιώθει στο στοιχείο του στο χιόνι, όπως και στο τιμόνι ενός αυτοκινήτου ράλι.

Τέσσερις φορές πρωταθλητής του ελεύθερου σκι, έχει κερδίσει επίσης το Γαλλικό πρωτάθλημα ράλι δύο φορές.

Για την απογείωσή του, ο Chicherit χρησιμοποίησε στατική ράμπα που παραπέμπει στο πρότυπο ¼ σωλήνα για πίστα freestyle. Αφού επιλέχθηκε η ιδανική γωνία ράμπας, ο Chicherit χρειαζόταν μόνο 2 πράγματα για να εκτελέσει με επιτυχία το δύσκολο stunt: ένα πολύ ελαφρύ πάτημα με το γκάζι και ένα ΜΙΝΙ με ανάλογες… αλτικές ικανότητες.

Μπορείτε να δείτε το εγχείρημα στο βίντεο:

 

ΠΗΓΗ:6thgear.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ