Το εστ��ατόριο που σερβίρει… χώμα

Το εστιατόριο που σερβίρει… χώμα

Στο εστιατόριο «Quittez Ne Pas», που άνοιξε πρόσφατα τις πύλες του στο Τόκιο της Ιαπωνίας και ειδικεύεται στη γαλλική κουζίνα, ένα είναι το ζητούμενο: Όσο περισσότερη βρωμιά τόσο το καλύτερο, αφού αυτή αποτελεί βασικό συστατικό των γκουρμέ πιάτων που σερβίρει στους ενθουσιώδεις πελάτες του.

Βέβαια, δεν μιλάμε για οποιοδήποτε είδος ρύπου, αλλά ένα ειδικό μαύρο χώμα, το Tochigi Prefecture, που είναι πλήρως ελεγμένο για την ασφάλειά του, ενώ αποτελεί εδώδιμο υλικό με τη βούλα του διάσημου σεφ στη χώρα, του κυρίου Toshio Tanabe, ο οποίος πρόσφατα κέρδισε σε έναν διαγωνισμό μαγειρικής με ένα πιάτο στο οποίο πρωταγωνιστούσε το εν λόγω χώμα.

Αυτό του έδωσε την ιδέα να εντάξει «βρώμικα» πιάτα στο μενού του, τα οποία κέρδισαν αμέσως την προτίμηση του κοινού.

Έτσι ο κατάλογος περιλαμβάνει «Βρώμικο Ριζότο», «Βρώμικη Σούπα», «Σαλάτα με βρώμικο ντρέσινγκ» αλλά και «Βρώμικο Παγωτό».

 Ένα πλήρες γεύμα με μπόλικη… βρώμα κοστίζει μόλις 100 δολάρια, ενώ οι κριτικές που έχουν λάβει τα εδέσματα κάθε άλλο παρά «βρώμικες» είναι.  

ΠΗΓΗ:perierga.gr

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ