Όλοι οι ευλύγιστοι… χωράνε

Όλοι οι ευλύγιστοι… χωράνε

Πόσα άτομα χωράνε σε έναν μικρό χώρο; Το ερώτημα έχει απασχολήσει κατά κόρον διάφορους επίδοξους ρέκορντμαν, οι οποίοι ξεκίνησαν να στριμώχνονται σε τηλεφωνικούς θαλάμους και ακολούθησαν τα αυτοκίνητα.

 

 

 

 

Η κολόνια κρατά μέχρι σήμερα, μάλιστα στο Λονδίνο κατέρριψαν 28 γυμνάστριες εκ νέου το ρεκόρ στριμώγματος σε ένα Mini, το οποίο κατείχε από το 2004 μία ομάδα 21 ανδρών και γυναικών (οι φωτό με το άσπρο Mini).

 

 

Oι νέες ρεκορντγούμαν είναι γυμνάστριες από την βρετανική κομητεία του ανατολικού Σάσεξ και εκμεταλλεύθηκαν με την ευλυγισία τους κάθε χιλιοστό του Mini, για παράδειγμα βολεύτηκαν τέσσερις από αυτές στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου!

 

 

Το στριμωξίδι επέλεξε πέρυσι το καλοκαίρι και η VW για να προωθήσει το νέο μίνι Up στο οποίο «σαρδελοποιήθηκαν» 16 εργαζόμενοι της εταιρείας (15 γυναίκες και ένας άνδρας), όπως απεικονίζεται και στις φωτογραφία με το κόκκινο μοντελάκι.

 

 

Πάντως, σε όλα τα σύγχρονα ρεκόρ είναι απαραίτητο να κλείνουν οι πόρτες για να ισχύουν και να μην προεξέχουν οι επιβάτες τους.

 

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ