“Τίναξε την Μπάνκᔨμε το νέο ΣΚΡΑΤΣ

Τις μεγαλύτερες πιθανότητες για κέρδη από όλα τα παιχνίδια του ΣΚΡΑΤΣ προσφέρει το «Τίναξε την Μπάνκα», το οποίο είναι διαθέσιμο εδώ και λίγες εβδομάδες στα καταστήματα ΟΠΑΠ, επιλεγμένα σημεία λιανικής σε όλη τη χώρα και μέσω των λαχειοπωλών.

Όπως εξηγεί η κα. Ευαγγελία Πατιστέα, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στο Περιστέρι (Θηβών 270), «ένας στους τρεις λαχνούς του νέου παιχνιδιού ΣΚΡΑΤΣ κερδίζει, γεγονός που το έχει κάνει εξαιρετικά δημοφιλές. Εξάλλου, οι πελάτες μας δοκιμάζουν καθημερινά την τύχη τους σε όλη την γκάμα παιχνιδιών του ΣΚΡΑΤΣ γιατί προσφέρουν άμεσα κέρδη. Σύμφωνα με την κατανομή των κερδών του, το νέο παιχνίδι μοιράζει πολύ συχνά κέρδη μέχρι και 50 ευρώ. Και φυσικά υπάρχει και το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ».

Πώς παίζεται

«Σκοπός είναι να ταιριάξεις οποιονδήποτε από τους αριθμούς με οποιονδήποτε τυχερό αριθμό, από το επάνω μέρος του δελτίου, για να κερδίσεις το αντίστοιχο ποσό. Εάν βρεις το σύμβολο «x2», διπλασιάζεται το ποσό, ενώ εάν βρεις το σύμβολο «ΟΛΑ» κερδίζεις και τα 16 ποσά του λαχνού», εξηγεί η κα. Πατιστέα. «Ο κάθε λαχνός κοστίζει 5 ευρώ και προσφέρει 16 ευκαιρίες για κέρδη με αντίστοιχες περιοχές για σκρατσάρισμα», προσθέτει.

dddd
Ευαγγελία Πατιστέα, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στο Περιστέρι

adrr
Το κατάστημα ΟΠΑΠ της κας. Πατιστέα στο Περιστέρι

fsfs
Το κατάστημα ΟΠΑΠ της κας. Πατιστέα στο Περιστέρι

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.