Αποκάλυψη enikos.gr: Διάλογοι – σοκ μεταξύ του «εγκεφάλου» και του 27χρονου Πακιστανού – «Σου υπόσχομαι ότι θα σκοτώσουμε τουλάχιστον 40-50 άτομα»

Νέες αποκαλύψεις του enikos.gr για το δίκτυο τρομοκρατών που σκόπευε να πραγματοποιήσει αιματηρή επίθεση σε εβραϊκό εστιατόριο-συναγωγή στου Ψυρρή.

Στις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις που έκανε η ΕΥΠ έχουν καταγραφεί ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, καθώς προκύπτει ότι τόσο οι δύο συλληφθέντες Πακιστανοί όσο και ο «καθοδηγητής» τους που βρίσκεται στο Ιράν, ήθελαν να προκαλέσουν λουτρό αίματος στο κέντρο της Αθήνας, στο εβραϊκό εστιατόριο που λειτουργούσε και ως συναγωγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, σκόπευαν να ξεκινήσουν από την κουζίνα του εστιατορίου, την οποία θα πυρπολούσαν, έτσι ώστε να προκαλέσουν πανικό και στη συνέχεια θα εγκλώβιζαν τους θαμώνες του μαγαζιού και θα τους πυροβολούσαν. Όπως όλα δείχνουν το σχέδιο τους ήταν στην τελική ευθεία και ήταν θέμα χρόνου να «χτυπήσουν» το εστιατόριο.

Ακολουθεί ο διάλογος – σοκ που αποκαλύπτει το enikos.gr μεταξύ του «εγκεφάλου» και του 27χρονου Χαϊντέρ που διέμενε, τον περισσότερο καιρό, στη Ζάκυνθο.

«Εγκέφαλος» στο Ιράν: Θέλω να μπείτε στην κουζίνα του εστιατορίου και να βάλετε φωτιά εκεί.

Χαϊντέρ: Εγώ θέλω να αξίζουν τα λεφτά που θα μου δώσεις, γι’ αυτό και θα πάμε στο εστιατόριο, όταν εκεί θα υπάρχουν τουλάχιστον 40- 50 άτομα για να τους σκοτώσουμε όλους.

«Εγκέφαλος» στο Ιράν: Φρόντισε να μην έχουν κανένα περιθώριο να σωθούν.

Χαϊντέρ: Σου το υπόσχομαι και θα σου στείλω φωτογραφία και βίντεο από τον κάθε νεκρό.

«Εγκέφαλος» στο Ιράν: Μόνο να φαίνονται καθαρά τα πτώματα στις φωτογραφίες και τα βίντεο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ