Πανεπιστημιακή Αστυνομία: Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ. τα περί «προσωρινού φρένου» στις περιπολίες

Εκτελούν κανονικά τα καθήκοντά τους και στα τέσσερα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα που έχουν οριστεί, αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

Διαψεύδει το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας δημοσίευμα περί «προσωρινού φρένου» στις περιπολίες της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, οι ομάδες της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας εκτελούν κανονικά τα καθήκοντά τους και στα τέσσερα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα (ΕΚΠΑ, ΕΜΠ, ΟΠΑ, ΑΠΘ) που έχουν οριστεί.

Αναλυτικά, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοίνωσε ότι «οι Ομάδες Προστασίας των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (Ο.Π.Π.Ι.) εκτελούν κανονικά τα καθήκοντά τους και στα τέσσερα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα (ΕΚΠΑ, ΕΜΠ, ΟΠΑ, ΑΠΘ) που έχουν οριστεί.

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσία των δυνάμεων αυτών στους χώρους των πανεπιστημίων πραγματοποιείται πάντα σε συνεννόηση με τις αντίστοιχες πρυτανικές αρχές, στο πλαίσιο της εφαρμογής των σχεδίων ασφαλείας που έχουν τα ίδια τα Πανεπιστήμια».

Συνεπώς, καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «σημερινό δημοσίευμα ιστοσελίδας που αναφέρεται σε «προσωρινό φρένο» των περιπολιών των Ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (Ο.Π.Π.Ι.) δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.