Πειραιάς: Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονης

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αρμόδιες Αρχές για την υπόθεση εξαφάνισης μίας 17χρονης από την περιοχή του Πειραιά. Πρόκειται για την Καλλιόπη Σ., τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 25 Μαΐου 2022.

Σε σχετική ανακοίνωση, το “Χαμόγελο του Παιδιού” αναφέρει ότι ενημερώθηκε σχετικά σήμερα και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, έπειτα από σχετική εισαγγελική εντολή.

Η Καλλιόπη Σ. έχει ύψος 1.65 μ., είναι εύσωμη και έχει καστανά μαλλιά και μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μπλε τζιν, άσπρη μπλούζα, μαύρη ζακέτα και είχε μαζί της μια ροζ σχολική τσάντα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple.

εξαφάνιση - Πειραιάς

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ