Διάρρηξη στη Μύκονο: Ποδοσφαιριστής της Real Betis το θύμα της κλοπής – Το ρολόι των 199.000 ευρώ

Το θύμα της διάρρηξης με την λεία “μαμούθ” των 235.000 ευρώ σε βίλα στη Μύκονο είναι ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής William Carvalho. Αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος για την ομάδα της La Liga, Real Betis και την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.

Σχεδόν καθημερινά είναι τα “χτυπήματα” κακοποιών στο νησί των Ανέμων. Ο ποδοσφαιριστής είχε ανεβάσει αρκετά στόρι στο instagram από τις διακοπές του στο νησί. Στη φωτογραφία φορά ένα χρυσό ρολόι, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν αυτό είναι το πανάκριβο ρολόι Μίλερ των 199.000 ευρώ που άρπαξαν οι διαρρήκτες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη William Carvalho (@wcarvalho14)

Μπήκαν από την μπαλκονόπορτα οι διαρρήκτες

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr, διαρρήκτες εισέβαλαν στις 30 Ιουνίου στην βίλα στην περιοχή Ελιά, όπου διαμένουν δυο Πορτογάλοι. Η λεία τους εκτιμάται ότι αγγίζει τα 235.000 ευρώ σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν τα θύματα.

Ο Πορτογάλος ενοικιαστής της βίλας δήλωσε στους αστυνομικούς ότι απουσίαζαν από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 4 τα ξημερώματα, οπότε σε αυτό το διάστημα έγινε η διάρρηξη.

Οι κακοποιοί εισέβαλαν από την μπαλκονόπορτα του σπιτιού με τη χρήση ενός κατσαβιδιού. Ανάμεσα στα κλοπιμαία είναι ένα ρολόι Μίλερ αξίας 199.000 ευρώ αλλά και 23.000 μετρητά.

Ποιος είναι ο William Carvalho

Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην Σπόρτινγκ CP από τότε που έκανε το ντεμπούτο του σε ηλικία 18 ετών, εμφανίστηκε σε 193 ανταγωνιστικούς αγώνες και κέρδισε το 2015 Taça de Portugal. Το 2018 υπέγραψε με την Μπέτις.

Εκπροσώπησε τη χώρα του σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα και δύο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Αυτή τη στιγμή ο ποδοσφαιριστής είναι εν μέσω ενός μεταγραφικού θρίλερ καθώς, η τελευταία πρόταση της τουρκικής Φενερμπαχτσέ για τον Πορτογάλο παίκτη, που ήταν περίπου 5 εκατομμύρια, απορρίφθηκε από τον σύλλογο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ