Ηλιούπολη: «Είχε παθολογική αγάπη στην μητέρα του» λέει η θεία του 36χρονου – Η ανατριχιαστική περιγραφή για τα όσα είδε στο διαμέρισμα

Ο γιος υπεραγαπούσε την μητέρα του και οι δυο τους ήταν «πάρα πολύ δεμένοι», λέει η θεία του 36χρονου και ξαδέλφη της 63χρονης μητέρας για το θρίλερ της Ηλιούπολης.

Γιος και μητέρα εντοπίστηκαν νεκροί με τραύματα από πυροβόλο όπλο το βράδυ της Τετάρτης, με τις αστυνομικές αρχές να εξετάζουν ως πιθανότερο το σενάριο ο 36χρονος να δολοφόνησε την μητέρα του και ύστερα από δύο ημέρες να έβαλε τέλος στη ζωή του. Απαντήσεις, πάντως, στα ερωτήματα που έχουν προκύψει για την μυστηριώδη υπόθεση, αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.  

Η θεία του 36χρονου, ήταν εκείνη που ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές. Μίλησε στο Live News για την σχέση που είχε ο ανιψιός της με την μητέρα του, αλλά και για τα όσα είδε όταν πήγε στο διαμέρισμά τους.

«Τα πτώματα ήταν το ένα δίπλα στο άλλο»

«Η γιαγιά είχε πολύ καιρό, κάποιες μέρες να μιλήσει μαζί τους και με πήραν τηλέφωνο να έρθω να δω τι γίνεται. Είχαμε να πάρουμε νέα τους από την Παρασκευή και ήρθα εδώ να δω τι συμβαίνει. Είδα ότι είχε φώτα μέσα το σπίτι, δεν απαντούσε κανένας ούτε στα κινητά, ούτε στα σταθερά και ειδοποίησα κλειδαρά και αστυνομία να έρθουν. Ήταν ανάστατο το σπίτι. Είχε αίματα ο χώρος του προθαλάμου. Δεν μπήκα πολύ πιο μέσα», είπε αρχικά η θεία του 36χρονου και ξαδέλφη της 63χρονης.

«Οι αστυνομικοί με ενημέρωσαν ότι μέσα τα δωμάτια, οι κρεβατοκάμαρες ήταν όλα ανακατωμένα τα πράγματα. Ο γιος ήταν ξαπλωμένος στην μικρή κρεβατοκάμαρα και η μητέρα του ήταν δίπλα στο πάτωμα. Ήταν δίπλα του, τα πτώματα ήταν το ένα δίπλα στο άλλο. Η καραμπίνα ήταν λίγο πιο έξω, στον διάδρομο. Στο ισόγειο υπάρχει ακάλυπτος χώρος, από εκεί αν πατήσει κάποιος επάνω από το κάγκελο μπορεί να πιαστεί και να έρθει εδώ στο κάγκελο του ισογείου που λέμε εμείς. Και η πόρτα της κουζίνας ήταν ανοιχτή. Αυτό λέει πολλά. Εφόσον η αστυνομία δεν μας άφησε να μπούμε μέσα να δούμε αν λείπουν πράγματα και τι λείπουν, γιατί να το αποκλείσουμε αυτό;», λέει η γυναίκα στο Mega.

Η ίδια υπογραμμίζει ότι θέλει να βγει η αλήθεια για την υπόθεση. «Να δούμε ακριβώς τι έχει γίνει και μήπως όλα αυτά τελικά ήταν φαντασία για αυτοκτονίες. Εάν ισχύει αυτό, υπάρχει κι άλλη πιθανότητα, να καθάριζε το όπλο και να υπήρχε σφαίρα και να έγινε κάποιο ατύχημα και μετά εφόσον είδε ότι έγινε το ατύχημα, εκεί δεν θολώνει το μυαλό;», προσθέτει στη συνέχεια.

«Ήταν πολύ καλό παιδί ο 36χρονος»

Μιλώντας για τον χαρακτήρα του ανιψιού της, η ίδια τόνισε πως: «Ήταν πολύ καλό παιδί, δεν μας είχε δώσει σημάδια ότι κάτι τρέχει, ότι κάτι συμβαίνει. Δεν είχε τίποτα. Ο ανιψιός μου ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά και στην παρέα και στο κέφι και στο γλέντι. Τώρα περισσότερα για την προσωπική του ζωή δεν γνωρίζω, αλλά ξέρω πολύ καλά ότι δεν είχε προβλήματα».

Σε ερώτηση εάν υπήρχε περίπτωση ο 36χρονος να πάρει αναβολικά φάρμακα, όπως έχει ακουστεί, η ίδια ήταν κατηγορηματική: «Όχι. Δεν είχε μυς, δεν είχε γραμμώσεις το παιδί. Είχε παχύνει το παιδί. Το παιδί δούλευε κανονικά, με τηλεργασία από το σπίτι. Ο πατέρας ήταν πριν 4 χρόνια. Στον καθένα θα επηρέαζε όχι όμως βαθμό τέτοιο που να φτάσουμε σε αυτό το σημείο δεν το θεωρώ».

Εξηγεί στη συνέχεια για τον 36χρονο ότι «την μητέρα του την υπεραγαπούσε, την λάτρευε την μητέρα του. Ήταν πάρα πολύ δεμένοι. Η μητέρα του ήταν παντού, στο Μεσολόγγι που σπούδαζε. Τις περισσότερες μέρες ήταν στο Μεσολόγγι. Πήγε φαντάρος ΕΛΔΥΚ. Ήταν στην Κύπρο μαζί του. Είχε παθολογική αγάπη στην μητέρα του».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ