Φωτιά στο Σχιστό: Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά – Αποκαταστάθηκε και η κυκλοφορία – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ αναγνωστών

Υπό μερικό έλεγχο είναι πλέον είναι η φωτιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της Τρίτης (28/06) στο Σχιστό. Η πυροσβεστική κατάφερε να οριοθετήσει το σημείο της αρχικής εκδήλωσης της πυρκαγιάς και να μην ξεφύγει προς τις κατοικίες.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Πυροσβεστική, η φωτιά μπορεί να έκαιγε σε οικιστικά όρια, αλλά, ήταν σε τέτοιο σημείο όπου δεν απείλησε κατοικίες.

Σταμάτησε η κυκλοφορία

Λόγω της φωτιάς στο Σχιστό Κορυδαλλού ήταν κλειστές για την κυκλοφορία των οχημάτων οι οδοί 1) Καραολή και Δημητρίου από το ύψος της ποταμού, 2) Αθανασίου Διάκου από το ύψος της Δερβενακίων και 3) Λέλας Καραγιάννη από το ύψος της Ιεράς Οδού.

Το χρονικό της πυρκαγιάς

Ήταν λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης, όταν ξαφνικά και για άγνωστο μέχρι στιγμή λόγο, ξέσπασε φωτιά σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση, λίγο πάνω από τα όρια του οικισμού, στο ύψος του Κορυδαλλού, προς το Σχιστό.

Άμεσα βρέθηκαν στο σημείο δυνάμεις της πυροσβεστικής, όπου ξεκίνησαν το έργο της κατάσβεσης της πυρκαγιάς, με 13 οχήματα και 53 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ παράλληλα συνέδραμαν και εθελοντές και υδροφόρες.

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

Πριν λίγο αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων σε δρόμους του Κορυδαλλού που είχε διακοπεί εξαιτίας της φωτιάς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ