Το NowDoctor δίπλα στους καρκινοπαθείς

Το NowDoctor δίπλα στους καρκινοπαθείς

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών, με την υποστήριξη του NowDoctor (www.nowdoctor.gr ) ως χορηγού επικοινωνίας, διοργανώνει την 9η Επιστημονική Ημερίδα του με θέμα: «Καρκίνος… Μπορεί να νικηθεί» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012 στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52) από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων από το χώρο της υγείας θα σας ενημερώσουν για τις εξελίξεις στην πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσής μας και μετά την ενημερωτική ομιλία για τη Μεταμόσχευση Μυελού των Οστών / Αιμοποιητικών Κυττάρων, για όσους το επιθυμούν, θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής, στη Δεξαμενή Εθελοντών Δοτών.

Τα δείγματα θα ληφθούν από Ιατρούς Αιματολόγους, με τους οποίους θα μπορείτε να συζητήσετε και να λύσετε οποιαδήποτε απορία σας. Θα είναι ιδιαίτερη χαρά μας η συμμετοχή σας στις επιστημονικές και στις κοινωνικές εκδηλώσεις της ημερίδας.

To NowDoctor είναι το νέο Ελληνικό εργαλείο στο διαδίκτυο, που επιτρέπει την ΔΩΡΕΑΝ αναζήτηση ιατρικού ραντεβού με ένα κλικ από την οθόνη του υπολογιστή. Με το NowDoctor η διαδικασία αναζήτησης ιατρικού ραντεβού δεν κοστίζει τίποτα και ολοκληρώνεται σε λίγα μόλις λεπτά!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Σύλλογο Κ.Ε.Φ.Ι. επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συλλόγου www.anticancerath.gr ή επικοινωνήστε με την κυρία Ζωή Γραμματόγλου στο 210-6468222 και 697-9529571

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά για το NowDoctor επικοινωνείτε στο 210-8788090 ή επισκεφθείτε το www.nowdoctor.gr


Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ