Με δανεικά στην ορκωμοσία που… ακυρώθηκε!

Με δανεικά στην ορκωμοσία που… ακυρώθηκε!

Αναγνώστρια του enikos.gr με την παρακάτω ηλεκτρονική επιστολή περιγράφει την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί η οικογένειά της εξαιτίας των απεργιακών κινητοποιήσεων των καθηγητών του πανεπιστημίου Αιγαίου, στη Σάμο, όπου επρόκειτο να ορκιστεί ο γιός της.

 

“Θέλω να καταγγείλω το προσωπικό μου πρόβλημα. Ο γιος μου έχει κάνει το μεταπτυχιακό του στο μαθηματικό του Πανεπιστημίου Αιγαίου .Η Παρασκευή 23/11/2012 ορίστηκε ως ημερομηνία ορκωμοσίας.

Την περασμένη Παρασκευή του ήρθε το παρακάτω e-mail το οποίο ενημέρωνε  ότι δεν θα γίνει η ορκωμοσία λόγω αποχής των καθηγητών:

 

Ωστόσο είχαμε βγάλει αεροπορικά εισιτήρια, γιατί στη Θεσσαλονίκη όπου μένουμε δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να πάει στη Σάμο, κλείσαμε ξενοδοχεία για 2 διανυχτερεύσεις, ένα κοστολόγιο σοβαρό για την εποχή που ζούμε και αυτή τη στιγμή χάνουμε τα λεφτά μας, γιατί η αεροπορική εταιρία δεν επιστρέφει τα χρήματα, έστω και αν δεν είναι δική μας υπαιτιότητα, αλλά θέλει να κάνουμε καινούργια κράτηση.

 

Προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με το Πανεπιστήμιο αλλά δεν είναι κανείς να μας απαντήσει. Θέλω να σημειώσω ότι είμαι χωρισμένη, μάνα 2 παιδιών, του μαθηματικού και ενός πρωτοετούς φοιτητή εργάζομαι σε συμβολαιογραφείο αλλά επειδή δεν έχουμε δουλειά δεν πληρωνόμαστε και αυτά τα χρήματα τα δανειστήκαμε.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ