Βρέθηκε πτώμα στον Αμβρακικό

Βρέθηκε πτώμα στον Αμβρακικό

 

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αμφιλοχίας, από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής ότι παραπλεύρως της Εθνικής Οδού Αμφιλοχίας – Βόνιτσας προς τη θάλασσα, στην περιοχή Λαφολάγκαδο εντοπίστηκαν, από περαστικό, διάσπαρτα τμήματα εμπρόσθιου προφυλακτήρα φέροντας πινακίδα κυκλοφορίας Ι.Χ.Ε. οχήματος.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή και το Α.Τ. Αμφιλοχίας, από συγγενικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη του οχήματος, για την εξαφάνιση του πριν από μία εβδομάδα.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσε προσωπικό του Λιμενικού Σώματος με περιπολικό όχημα, ενώ ενημερώθηκαν για τυχόν παροχή συνδρομής, ιδιώτης δύτης, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Κέντρο Υγείας της Αμφιλοχίας.

Λίγο αργότερα το ανωτέρω όχημα εντοπίστηκε εντός της θάλασσας από τον ιδιώτη δύτη με τη συνδρομή της Π.Υ., ενώ εντός του οχήματος υπήρχε εγκλωβισμένο πτώμα ενός άνδρα. Ύστερα από έρευνα διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για τον 39χρονο ιδιοκτήτη του.

Ο 39χρονος διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας της Αμφιλοχίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών για διενέργεια νεκροψίας.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Αμφιλοχίας.

 

 

Πηγή: atpreveza.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ