Έπιασαν «ετοιμοπόλεμο» 54χρονο

Έπιασαν «ετοιμοπόλεμο» 54χρονο

Έτοιμος για πόλεμο αλλά και άκρως κυνικός ήταν ο 54χρονος που έθαψε δεκάδες κιλά εκρηκτικών υλών στην απομακρυσμένη παραλία του Μπάλου, στα Χανιά, θεωρώντας ότι η αστυνομία δε θα φτάσει στην παραλία στην οποία έχει κανείς πρόσβαση, οδικώς με δυσκολία ή από θαλάσσης με σκάφος.

Ο 54χρονος γνωστός και σεσημασμένος στην περιοχή των Χανίων για διάφορα αδικήματα του ποινικού κώδικα, με “κορυφαίο” την αγοραπωλησία καλάσνικοφ στα Γιάννενα, είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από τις αρχές, που το τελευταίο διάστημα είχαν διαπιστώσει ύποπτη κινητικότητα.

Σε αγροικία που διατηρεί ο 54χρονος εθεάθη να προσεγγίζει σκάφος, γεγονός που κινητοποίησε τις αρχές που αρχικά θεώρησαν ότι ο 54χρονος “ετοιμαζόταν” για παράνομη “διακίνηση” μεταναστών.

Οι έρευνες οδήγησαν τους αστυνομικούς στην παραλία του Μπάλου, όπου κυριολεκτικά θαμμένα στην άμμο βρήκαν εκρηκτικά: 20 κιλά ζελατινοδυναμίτιδας, 33 κιλά αμμωνιοδυναμίτιδας και 8 κιλά ΤΝΤ, πυροκροτητές από τη Ρωσία, αλλά και ένα περίστροφο με 150 σφαίρες, ενώ σε ένα βαρέλι για ελιές βρήκαν το ποσό των 16.000 ευρώ.

Ο 54χρονος συνελήφθη, ωστόσο κάθε άλλο παρά σοκαρισμένος ή μετανιωμένος εμφανίστηκε, καθώς φέρεται κυνικά να παραδέχτηκε πως είπε: “εγώ τα κάνω όλα”.

 

ΠΗΓΗ:cretalive.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ