“Αντάρτικο” και στον Δήμο Πρέβεζας

“Αντάρτικο” και στον Δήμο Πρέβεζας

 

Το δρόμο του «αντάρτικου» κατά των απολύσεων-μετακινήσεων εργαζομένων, ακολουθεί ο Δήμος Πρέβεζας, έπειτα από ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου στην έκτακτη συνεδρίαση, που έγινε χθες το μεσημέρι.

Ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να στηρίξει το ψήφισμα των εργαζομένων, για καμία απόλυση, καθώς  και να μην σταλεί στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου, καμία λίστα με ονόματα εργαζομένων.

Τονίστηκε επίσης ότι όλοι ανεξαιρέτως αναλαμβάνουν την ευθύνη της απόφασής τους αυτής, με πρώτο το Δήμαρχο Πρέβεζας, Χρήστο Μπαϊλη, ενώ δεσμεύτηκαν ότι θα βάλουν «πλάτη» στους υπαλλήλους που είναι επιφορτισμένοι με την αποστολή των καταλόγων και ενδεχομένως να αντιμετωπίσουν πειθαρχικές κυρώσεις.

Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να συνεχίσουν την κατάληψη του δημαρχείου σήμερα και αύριο, ενώ ανάλογη απόφαση έλαβαν και οι εργαζόμενοι στην Π.Ε. Πρέβεζας οι οποίοι θα προχωρήσουν σε κατάληψη μέχρι την Παρασκευή στο κεντρικό κτίριο της Σπηλιάδου ώστε να μην αποσταλούν οι σχετικές ονομαστικές λίστες στο Υπουργείο.

 

Δείτε το Βίντεο:

 

 

Πηγή: atpreveza.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ