Ακούστε την καταγγελία : “Θα μας πλήρωνε τα έξοδα ο Μυλόπουλος”

Ακούστε την καταγγελία : “Θα μας πλήρωνε τα έξοδα ο Μυλόπουλος”

Τον πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Γιάννη Μυλόπουλο, καταγγέλλει ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης. Μιλώντας στο enikos.gr αποκαλύπτει ότι παρότρυνε τις καταλήψεις των εργαζομένων στο πανεπιστήμιο και ότι θα κάλυπτε τα έξοδα προκειμένου να κατέβουν στην Αθήνα για να διαμαρτυρηθούν μπροστά στο υπουργείο Παιδείας.

“Σε δεδομένη στιγμή  και παρουσία εμού και της αναπληρώτριας γραμματέως του Εργατουπαλληλικού κέντρου και του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου του ανακοίνωσα ότι πρόκειται να προχωρήσουμε σε κατάληψη και μου είπε ‘άντε βρε Παναγιώτη εγώ περίμενες να σου το πω”, τονίζει ο κ.  Τσαραμπουλίδης.

“Μας εξωθούσε ουσιαστικά, στην προσπάθεια του να διεκδικήσει επιπλέον χρήματα από το υπουργείο Παιδείας, να προχωρήσουμε σε ό,τι κινητοποίηση ήταν δυνατόν να γίνει”, προσθέτει.

“Επίσης, κατά τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποίησεων και των καταλήψεων μας παρότρυνε να κατέβουμε στην Αθήνα και να διαμαρτυρηθούμε μπροστά στο υπουργείο Παιδείας. Του είπα ότι υπάρχει πρόβλημα ότι υπάρχει πρόβλημα οικονομικό για το πώς θα κατέβουν τόσα άτομα στην Αθήνα. Και μου είπε ότι το οικονομικό να μην σε απασχολεί. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι θα κάλυπτε τα έξοδα κίνησης”, καταγγέλλει ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης

 

Ακούστε τι είπε

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ