Μια μακεδονική ανθρώπινη δάδα

Μια μακεδονική ανθρώπινη δάδα

Μια ανθρώπινη δάδα θα σχηματίσουν με τα σώματά τους την ερχόμενη Δευτέρα διακόσιοι πενήντα φοιτητές του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας προκειμένου να φωτογραφηθούν για το Ημερολόγιο του εκπαιδευτικού ιδρύματος αλλά και να προωθήσουν, με αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο, την υποψηφιότητα του ΤΕΙ στον διαγωνισμό σχεδιασμού της δάδας των Ολυμπιακών Αγώνων που θα γίνει το 2016 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.

Οι φοιτητές θα παραταχθούν στο έδαφος κάτω από τη Γέφυρα του Ρυμνίου που βρίσκεται στη λίμνη Πολυφύτου κοντά στην Αιανή Κοζάνης. Θα αναπαραστήσουν, έτσι, το σχέδιο της δάδας που δημιούργησε η Μαρία Κοκκινοπούλου, φοιτήτρια του τμήματος βιομηχανικού σχεδιασμού του ΤΕΙ σε συνεργασία με ομάδα καθηγητών, επιστημονικών συνεργατών και φοιτητών, για την πανελλήνια λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών.

Αφού λάβουν όλοι θέσεις, σύμφωνα με τις οδηγίες των σχεδιαστών, θα αναλάβει «έργο» ο Χρήστος Λαμπριανίδης, καθηγητής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κοζάνης που είχε την ιδέα της φωτογράφησης και δέχτηκε σχετική πρόταση της διοίκησης του ΤΕΙ. Ο ίδιος θα μπει σε ένα καλάθι το οποίο θα ανυψώσει γερανός που θα διαθέσει ο Δήμος Κοζάνης. Παράλληλα θα επιδιώξει τη φωτογράφηση και από διάφορα σημεία στο έδαφος.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ