Ελεύθερος ο φούρναρης

Ελεύθερος ο φούρναρης

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε το απόγευμα ο 59χρονος ιδιοκτήτης του αρτοποιείου στη Σαλαμίνα, ο οποίος κατηγορείτο για την άσκηση σωματικής βίας σε βάρος Αιγύπτιου μετανάστη.

Ο Αιγύπτιος, ο οποίος εργαζόταν στον φούρνο του 59χρονου κατηγορούμενου, είχε βρεθεί από περαστικούς, την περασμένη Κυριακή, στα Αμπελάκια της Σαλαμίνας, δεμένος με αλυσίδα σε δέντρο και ξυλοκοπημένος, και είχε καταγγείλει στην αστυνομία ως δράστη τον εργοδότη του και άλλα τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και ο γιος του αρτοποιού.

Ο φούρναρης φέρεται να παραδέχτηκε την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι είχε πιάσει τον υπάλληλό του να κλέβει από το ταμείο το ποσό των 12.000 ευρώ. Σήμερα παρουσιάστηκαν αυτοβούλως και οι άλλοι τρεις κατηγορούμενοι, οι οποίοι ζήτησαν προθεσμία για να απολογηθούν τις επόμενες ημέρες.

Το θέμα προκάλεσε την αντίδραση της προξενικής Αρχής της Αιγύπτου. Την ικανοποίησή του για την συνεργασία με τις ελληνικές αρχές εξέφρασε ο πρεσβευτής της Αιγύπτου.

 «Η πρεσβεία βρίσκεται σε στενή και διαρκή επικοινωνία με την ελληνική αστυνομία και όλες τις αρμόδιες ελληνικές αρχές, τις οποίες θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη συνεργασία και τις προσπάθειές τους για το συγκεκριμένο θέμα» ανέφερε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ