“Έκανα το καθήκον μου”

“Έκανα το καθήκον μου”

 

“Σέβομαι τον πόνο των γονιών. Θα απαντήσω στα αρμόδια όργανα του νοσοκομείου, στους συναδέλφους μου, στην κοινή γνώμη, στον Ιατρικό Σύλλογο και στη δικαιοσύνη”, δηλώνει ο γιατρός που έκανε την μοιραία επέμβαση στο 11 μηνών αγοράκι.

Την ώρα που είναι σε εξέλιξη η Ενορκη Διοικητική Εξέταση που διέταξε η διοίκηση του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου, ο παιδοχειρουργός Γιώργος Σακελλάρης, με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Πατρίς” αναφέρει :“Εγχείρησα το παιδί τηρώντας όλους τους κανόνες της ιατρικής επιστήμης σε σχέση με το περιστατικό”.

Ο παιδοχειρουργός, που έχει τεθεί σε αργία δεν θέλησε ωστόσο να μιλήσει λεπτομερώς για το θέμα πριν, όπως είπε, καταθέσει στην ΕΔΕ.

Ο γιατρός ανέφερε: “Πιστεύω ακράδαντα ότι έκανα το καθήκον μου που είναι γνωστό σε όλη την περιφέρεια της Κρήτης χειρουργώντας εκατοντάδες παιδιά με άριστα αποτελέσματα. Είμαι σίγουρος ότι έχω τηρήσει όλους τους απαραίτητους όρους της ιατρικής επιστήμης σχετικά με το περιστατικό. Σέβομαι τον πόνο των γονιών και να είστε σίγουροι ότι συμπάσχω και εγώ για το ατυχές περιστατικό. Θα απαντήσω στα αρμόδια όργανα του νοσοκομείου, στους συναδέλφους μου, στην κοινή γνώμη, στον Ιατρικό Σύλλογο και στη δικαιοσύνη. Είμαι πεπεισμένος ότι στο τέλος θα δικαιωθώ”.

Πηγή: cretalivenews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ