Στα λευκά και η Λαμία

Σε ύφεση βρίσκεται από τις 10 το πρωί η χιονόπτωση που ξεκίνησε με ιδιαίτερη ένταση λίγο πριν τις οκτώ. Σε ό,τι αφορά τους κεντρικούς άξονες, από Λαμία προς Δομοκό, από Λαμία προς Καρπενήσι και από Λαμία προς Άμφισσα, παρά την έντονη χιονόπτωση δεν παρουσιάστηκαν προβλήματα και οι όποιες δυσκολίες αντιμετωπίστηκαν από τα μηχανήματα που βρίσκονταν στο δρόμο.

Σε ό,τι αφορά την εθνική οδό, από νωρίς το πρωί υπήρχε έντονη χιονόπτωση και σε αρκετές περιπτώσεις είχε καλυφθεί το οδόστρωμα στο τμήμα από το 155ο χλμ έως το 176ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας από την Αρκίτσα μέχρι τον Άγιο Κων/νο. Οι συνεχείς παρεμβάσεις των εκχιονιστικών μηχανημάτων που έριχναν αλάτι, δεν επέτρεψε να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα.

Στην εθνική οδό από το 260ο έως το 285ο χλμ της εθνικής οδού Λαμίας – Λάρισας, από τα διόδια της Πελασγίας μέχρι τον κόμβο του Αλμυρού, στα όρια της Φθιώτιδας με την Μαγνησία, η τροχαία διέκοψε πρόσκαιρα την διέλευση των φορτηγών έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα τα εκχιονιστικά μηχανήματα να απελευθερώσουν το δρόμο από τα χιόνια αφού για μεγάλο χρονικό διάστημα υπήρχε έντονη χιονόπτωση.

Τα σχολεία παραμένουν κλειστά στις περιοχές της Αταλάντης, Μαρτίνου, Μαλεσίνας, Καμ. Βούρλων Αγίου Κων/νου και Μώλου. Λόγω των χιονοπτώσεων έκλεισαν και τα σχολεία στην περιοχή της Αμφίκλειας, της Στυλίδας και της Πελασγίας, ενώ στη Λαμία, από τις 9 το πρωί έκλεισαν τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία λόγω της χιονόπτωσης, ωστόσο λειτουργούν κανονικά τα γυμνάσια και τα λύκεια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ