Προβληματισμένοι οι καθηγητές

Προβληματισμένοι οι καθηγητές

Τον προβληματισμό τους εκφράζουν καθηγητές του Πανεπιστημίου του Αιγαίου, με ανακοινώσεις τους, μετά την εισβολή ατόμων στο Πανεπιστήμιο, την περασμένη Παρασκευή, οπότε είχαν καθορισθεί να διενεργηθούν οι εκλογές για το Συμβούλιο Διοίκησης, με ηλεκτρονική ψήφο.

Η ανησυχία των καθηγητών αποτυπώνεται σε ανακοινώσεις που εξέδωσε η παράταξη πανεπιστημιακών «Πρωτοβουλία Αιγαίου» και δημοσιοποιεί σήμερα ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καθηγητών Πανεπιστημίου (ΠΟΣΔΕΠ) Ν. Σταυρακάκης. Ο ίδιος ο πρόεδρος, όμως, προχωρεί και σε σοβαρές καταγγελίες, τονίζοντας: «Η επιμονή στην παρεμπόδιση της διεξαγωγής των εκλογών με κάθε μέσο και η ένταση στο πλαίσιο της Πανεπιστημιακής Κοινότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, δυστυχώς κλιμακώνονται, καθώς μέλη της «Πρωτοβουλίας Αιγαίου», δέχθηκαν, μετά την έκδοση των ανακοινώσεων, επώνυμα τηλεφωνικές “προειδοποιήσεις”, ότι αν δεν ανακαλέσουν τις ανακοινώσεις “θα έχουν πόλεμο” και “θα το μετανιώσουν”».

Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές που είχαν προγραμματισθεί στο Πανεπιστήμιο, την προηγούμενη Παρασκευή δεν έγιναν εξ αιτίας της εισβολής ατόμων, που ο πρόεδρος της ΠΟΣΔΕΠ έχει ήδη καταγγείλει ότι ήταν φοιτητές, οι οποίοι κατάφεραν να μπλοκάρουν τη διαδικασία «κατεβάζοντας» τον server, με αποτέλεσμα να αναβληθούν οι εκλογές, για την επόμενη Παρασκευή 9 Νοεμβρίου.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ