• Πιάστηκε στο "ερωτικό" ραντεβού

  8:02 μμ, Κυριακή 04 Νοε 2012 8:02 μμ, Κυριακή 04 Νοε 2012

  Πιάστηκε στο "ερωτικό" ραντεβού

  Μετά την σύλληψη μίας 19χρονης την προηγούμενη εβδομάδα, το βράδυ του Σαββάτου η Αστυνομική Διευθύνση Μαγνησίας προχώρησε στην σύλληψη και μιας 29χρονης, σε πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο του Βόλου, με αστυνομικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου να προσποιείται τον πελάτη.

  Το δεύτερο μέσα σε μία εβδόμαδα ερωτικού ραντεβού της ΕΛ.ΑΣ. με γυναίκα σε ξενοδοχείο του Βόλου, πραγματοποιήθηκε μετά από την αξιολόγηση πληροφοριών, που προήλθαν από την εν εξελίξη έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., η οποία βρίσκεται στα ίχνη μεγάλου κυκλώματος μαστροπείας, το οποίο, μέσω ηλεκτρονικής ιστοσελίδας, προωθεί γυναίκες στη πορνεία.

  Κατά την επιχείρηση, οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου κατέσχεσαν:

  - το χρηματικό ποσό των 230 ευρώ, ως προερχόμενο από το αδίκημα της πορνείας

  - 1 κινητό τηλέφωνο

  - 1 φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή

  Σε βάρος της 29χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Ρωσίας υποβλήθηκε μήνυση, ενώ κρατείται προκειμένου να εφαρμοστεί το μέτρο της Διοικητικής Επιστροφής.

  Αξίζει να σημειωθεί πως, όπως και στην περίπτωση της 19χρονης, έτσι και σε αυτήν της 29χρονης το ερωτικό ραντεβού κλείστηκε έναντι του χρηματικού ποσού των 200 ευρώ.

  Τέλος, σε όλες τις περιπτώσεις που ερευνώνται, οι κοπέλες επιλέγουν πολυτελή ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης, ώστε να διευκολύνουν την πρόσβαση των πελάτων τους, οι οποίοι και από το ύψος του χρηματικού ποσού που διαθέτουν, αντιλαμβάνεται κανείς πως είναι πρόσωπα υψηλού οικονομικού επιπέδου.

  Πηγή:e-volos.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα