Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Έρχονται βροχές και καταιγίδες

 

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία αναμένεται από σήμερα το βράδυ πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές και τους ενισχυμένους νότιους ανέμους που θα φτάσουν τοπικά τα 8 μποφόρ.

Στο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του καιρού της ΕΜΥ επισημαίνεται ότι σήμερα θα εκδηλωθούν ισχυρές καταιγίδες αργά το βράδυ στο Βόρειο Ιόνιο και στην Ήπειρο.

Αύριο έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν το Νότιο Ιόνιο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, βαθμιαία τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο και από το απόγευμα τη Θράκη, τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς τα βόρεια τμήματα των Κυκλάδων. Στην Αττική, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται κυρίως στα δυτικά, το μεσημέρι και το απόγευμα. Ύφεση του καιρού αναμένεται από το βράδυ και από τα δυτικά.

Την Παρασκευή, έντονα φαινόμενα θα εκδηλωθούν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς στα Δωδεκάνησα, βαθμιαία όμως και εκεί θα εξασθενήσουν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ