Οι διαρρήκτες πάνε…οδοντίατρο

 

 

Οι διαρρήκτες πάνε…οδοντίατρο

 

Στο στόχαστρο κυκλωμάτων κακοποιών έχουν μπει το τελευταίο διάστημα οδοντιατρικά υλικά και εργαλεία, καθώς αυξάνονται τα κρούσματα διαρρήξεων σε οδοντιατρεία στη Θεσσαλονίκη και στους βόρειους συνοριακούς νομούς. 

Τα κλοπιμαία, όπως εκτιμάται, διοχετεύονται σε εξευτελιστική τιμή σε Βουλγαρία, Σκόπια και Αλβανία, όπου ανθεί ο κλάδος παροχής οδοντιατρικών υπηρεσιών.

Η δράση των κυκλωμάτων προσδιορίζεται χρονικά από τον περασμένο Φεβρουάριο μέχρι σήμερα, με τα κρούσματα διαρρήξεων να ξεκινούν από τους νομούς Κιλκίς, Σερρών και Δράμας.

Από τον προηγούμενο Ιούλιο οι κακοποιοί με ειδικότητα στην αφαίρεση οδοντιατρικού εξοπλισμού άρχισαν να αναπτύσσουν τη δραστηριότητά τους στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης.

Το γεγονός των συχνών κλοπών έχει θορυβήσει τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, που τις επόμενες ημέρες θα αποστείλει στα μέλη του προειδοποιητικό μήνυμα, ώστε να λάβουν ειδικά μέτρα προστασίας των ιατρείων τους.

Οι διαρρήκτες, όπως προκύπτει από τις μαρτυρίες των θυμάτων, επιδεικνύουν ενδιαφέρον μόνο για τον εξοπλισμό και αδιαφορούν ακόμη και για τα χρήματα που ενδεχομένως να υπάρχουν στο ιατρείο.

Πηγή:Μακεδονία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ