Ληστής πυροβόλησε αστυνομικό

Ληστής πυροβόλησε αστυνομικό

 

Μάχη σώμα με σώμα έδωσαν ένας ληστής με τον αστυνομικό που τον έπιασε επ’ αυτοφώρω στη Νέα Αρτάκη στην Εύβοια. Ο κακοποιός κατάφερε να αφαιρέσει το όπλο του αστυνομικού με το οποίο τον πυροβόλησε αλλά τραυματίστηκε ο ίδιος.

 Όλα ξεκίνησαν όταν έγινε καταγγελία στο τοπικό αστυνομικό τμήμα ότι άγνωστος έχει διαρρήξει κατάστημα στην Εθνική Οδό Νέας Αρτάκης-Χαλκίδας. Αμέσως στο σημείο έφτασε αστυνομικός του τμήματος της περιοχής που εντόπισε τον δράστη την ώρα που έβγαινε από το κατάστημα με δυο τσάντες γεμάτες ηλεκτρονικά είδη. Ο διαρρήκτης άρχισε να τρέχει όμως ο αστυνομικός λίγα μέτρα μακριά κατάφερε να τον φτάσει και να τον ρίξει στο έδαφος. Ακολούθησε μάχη σώμα με σώμα μεταξύ των δυο ανδρών με αποτέλεσμα ο διαρρήκτης να αφαιρέσει το όπλο και να πυροβολήσει δυο φορές προς το μέρος του αστυνομικού. Στη μια βολή αστόχησε αλλά στη δεύτερη αυτοτραυματίστηκε στο δεξί μηρό.

Ο 22χρονος μετά την σύλληψή του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Επίσης, στο ίδιο Νοσοκομείο διεκομίσθη και ο αστυνομικός που τον συνέλαβε με τραύματα στα χέρια από την πάλη που προηγήθηκε.

Ο 22χρονος, κατηγορείται  για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικού και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ