H βροχή ματαίωσε τις παρελάσεις

H βροχή ματαίωσε τις παρελάσεις

Ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος των …. παρελάσεων καθώς σε πολλές επαρχιακές πόλεις, οι μαθητικές παρελάσεις ματαιώθηκαν λόγω ισχυρών βροχοπτώσεων και ανέμων.

Συγκεκριμένα, μαθητικές παρελάσεις δεν έγιναν στα Γιάννενα, τα Γρεβενά, την Πτολεμαϊδα, τη Δράμα, την Καβάλα, την Ξάνθη, την Κομοτηνή και σε άλλες πόλεις της βόρειας Ελλάδας εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και δυνατή βροχή διεξήχθη η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην πόλη των Σερρών ενώ στη Λάρισα, οπαδοί του ΠΑΜΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ οι οποίοι είχαν αναρτήσει πανό, φώναξαν συνθήματα, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν επεισόδια. Επίσης, ορισμένοι από τους παρελαύνοντες μαθητές δεν γύρισαν το κεφάλι τους προς τους επισήμους.

Στην Ιερισσό Χαλκιδικής, οι μαθητές παρέλασαν με μαύρες κορδέλες στα υψωμένα σε γροθιά χέρια τους διαμαρτυρόμενοι για την επένδυση χρυσού στην περιοχή τους και στη Νάουσα, με πρωτοβουλία του δήμου, μετά τις εορταστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκε κατάληψη επί μία ώρα, του δρόμου, στη διασταύρωση του Σιδηροδρομικού Σταθμού. Όπως είπε στο ΑΜΠΕ ο δήμαρχος Νάουσας, Τάσος Καραμπατζός, η διαμαρτυρία έγινε για την κατάργηση των δημοσίων υπηρεσιών αλλά και για την υποβάθμιση των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ