Λουλούδι στα… ΜΑΤ

Λουλούδι στα… ΜΑΤ

 

Χωρίς προβλήματα, αλλά με δυναμισμό πραγματοποιήθηκαν , μετά τις παρελάσεις οι πορείες διαμαρτυρίας κατά και των νέων μέτρων στις πόλεις της Κρήτης.

Στις πορείες, τις οποίες διοργάνωσαν δεκάδες φορείς, συμμετείχαν εκατοντάδες πολίτες, οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από τους γονείς που είχαν πάει στις παρελάσεις για να δουν τα παιδιά τους, ενώ σε πολλές περιπτώσεις και αυτοί συμμετείχαν στις διαδηλώσεις.

Στα Χανιά η συγκέντρωση έγινε στην πλατεία Δικαστηρίων, ενώ αμέσως μετά την αποχώρηση των επισήμων, οι διαδηλωτές έκαναν πορεία επι της οδού Ανδρέα Παπανδρέου, όπου έγινε και η «επίσημη» παρέλαση.

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία του Flashnews.gr όπου, λίγο πριν την έναρξη της πορείας, μια κοπέλα, πήγε σε άνδρα των ΜΑΤ, στο αστυνομικό μπλόκο, και προσφέροντάς του ένα τριαντάφυλλο τον ρώτησε :

«Τι λες στα παιδιά σου όταν πηγαίνεις σπίτι;»

Επίσης και στο Ηράκλειο, μόλις ολοκληρώθηκε η παρέλαση, από την πλατεία Ελευθερίας και με κατεύθυνση την Πλατεία Κορνάρου, εκατοντάδες πολίτες πιασμένοι χέρι χέρι συμμετείχαν στην πορεία.

Όμως και στο Ρέθυμνο, παρά την αρχική ανακοίνωση, η πορεία δεν έγινε πριν, αλλά μετά την λήξη της παρέλασης και ολοκληρώθηκε ειρηνικά.

 

 

Πηγή: Flashnews.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ