“Τροχοπέδη τα τιμολόγια της ΔΕΗ”

“Τροχοπέδη τα τιμολόγια της ΔΕΗ”

 

 

Μειώσεις στα τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου ζητά απο τις διοικήσεις της ΔΕΗ και της ΔΕΠΑ ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Μάκης Παπαγεωργίου.

 

Σε σχετικές επιστολές, ο Μάκης Παπαγεωργίου επισημαίνει το υψηλό ενεργειακό κόστος για τις ελληνικές βιομηχανίες, που αποτελεί, όπως αναφέρει, τροχοπέδη στις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλουν εν μέσω οικονομικής ύφεσης, ώστε να παραμείνουν ανταγωνιστικές σε σχέση με τον διεθνή ανταγωνισμό και επομένως βιώσιμες.

“Προκειμένου να μην διακοπεί η λειτουργία τους με συνακόλουθη την απώλεια πολλών θέσεων εργασίας, τόσο στις ίδιες όσο και σε ολόκληρους κλάδους, ζητώ από τη ΔΕΗ και τη ΔΕΠΑ να εξετάσουν τη δυνατότητα μείωσης των τιμολογίων του ηλεκτρικού ρεύματος και του φυσικού αερίου αντίστοιχα”, αναφέρει.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε και συνάντηση του Υφυπουργού, με τις Διοικήσεις της ΔΕΠΑ και των ΕΠΑ, Αττικής, Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε και το κόστος τιμολόγησης προς τους οικιακούς καταναλωτές.

 

 

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ