Τι είπε ο αστυνομικός που έβγαλε όπλο σε ανήλικους

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας σχετικά με δημοσιεύματα που ήθελαν αστυνομικό να έχει βγάλει όπλο και να σημαδεύει μαθητή Λυκείου της Ελασσόνας. Παραδέχεται ότι ο αστυνομικός έβγαλε το όπλο αλλά το δικαιολογούν επισημαίνοντας ότι η ορατότητα ήταν περιορισμένη και δεν μπορούσε να δει ποιοι κρύβονται πίσω από τους θάμνους.

Όλα ξεκίνησαν όταν τα ξημερώματα της Δευτέρας στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα έγινε καταγγελία ότι στο Λύκειο της Ελασσόνας άγνωστοι προκαλούν φθορές. Αμέσως στο σημείο έφτασε περιπολικό με το πλήρωμα να διαπιστώνει ότι δυο άτομα βγήκαν από παράθυρο του συγκροτήματος και άρχισαν να τρέχουν στα χωράφια.

Μετά από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί εντόπισαν τα άτομα κρυμμένα πίσω από θάμνους και όπως υποστηρίζει ο αστυνομικός, έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο από τη θήκη. Όταν διαπίστωσε ότι πρόκειται για άτομα νεαρής ηλικίας, υποστηρίζει ότι επανέφερε το όπλο στη θήκη και τα άτομα προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας, όπου εξακριβώθηκαν τα στοιχεία της ταυτότητάς τους και προέκυψε ότι είναι 16χρονοι μαθητές του Λυκείου.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο Διευθυντής του Λυκείου κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας ότι άγνωστοι δράστες είχαν προξενήσει φθορές σε εγκαταστάσεις του σχολείου.

Σε βάρος των δύο ανηλίκων μαθητών σχηματίσθηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας για διακεκριμένες φθορές. Οι μαθητές συνελήφθησαν και μετά την εξέτασή τους αφέθησαν ελεύθεροι με εισαγγελική εντολή.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ