Παρέλυσε και το Αγρίνιο

Παρέλυσε και το Αγρίνιο


Το Αγρίνιο, κατέβασε απεργιακά ρολά στο πλαίσιο της απεργίας που εξήγγειλαν για σήμερα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Δημόσιος και ιδιωτικός τομέας νέκρωσαν  ενώ συμμετείχαν, γιατροί (νοσοκομείων και ΙΚΑ), δικηγόροι, μηχανικοί, έμποροι, επαγγελματοβιοτέχνες και ιδιοκτήτες ταξί Αγρινίου που τραβούν χειρόφρενο από σήμερα στις 5 το πρωί και για 24 ώρες.

Στο Αγρίνιο πραγματοποιήθηκαν τρεις συγκεντρώσεις  στην Πλατεία Δημοκρατίας και Ειρήνης από το ΠΑΜΕ και  ΓΣΕΕ αντίστοιχα, καθώς και η συγκέντρωση του Εμπορικού Συλλόγου στην οδό Παπαστράτου. Στη συνέχεια ακολούθησαν πορείες στο κέντρο της πόλης…

Συνδικαλιστές το πρωί πραγματοποίησαν καταλήψεις τόσο στην ΔΟΥ Αγρινίου, όσο και στο δημαρχείο της πόλης, ενώ οι έμποροι μοίρασαν φυλλάδια και έντυπο υλικό ενημερώνοντας τους περαστικούς για τα αιτήματα τους.

 

Στην συγκέντρωση της πλατείας Δημοκρατίας, η οποία οργανώθηκε από το ΠΑΜΕ μίλησαν εκπρόσωποι της ΠΑΣΕΒΕ και της ΠΑΣΥ με κεντρικό ομιλητή τον αντιπρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου Βαγγέλη Ραμμόπουλο, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα απάνθρωπα μέτρα και στις επιπτώσεις που θα επιφέρουν οι εργασιακές ανατροπές που προβλέπονται μέσα από το νέο πακέτο των μέτρων από την τρόικα.

Στην πλατεία Ειρήνης , πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ, Δημοσιοϋπαλληλικών Σωματίων και Επαγγελματοβιοτεχνών με ομιλητές την Γενική Γραμματέα της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Μαρία Σωτηροπούλου και τον πρόεδρο της Β΄ ΕΛΜΕ Γ. Καραμητσόπουλο, ενώ στην απεργιακή συγκέντρωση το παρών εδωσαν και εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, νοσοκομειακοί υπάλληλοι καθώς και εργαζόμενοι  αλυσίδας Super Market.

Πηγή: cityvoice.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ