Παραλύει από αύριο η χώρα

Σε απεργιακό κλοιό μπαίνει η χώρα από αύριο, με αποκορύφωμα την 24ωρη γενική απεργία που έχουν εξαγγείλει για την Πέμπτη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ αντιδρώντας στα νέα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση.

 

Στις κινητοποιήσεις των δικαστών και εισαγγελέων μπαίνουν αύριο Τετάρτη γιατροί, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, φαρμακοποιοί και οδοντίατροι.

 

Οι κινητοποιήσεις θα κορυφωθούν την Πέμπτη με την 24ωρη απεργία σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, στην οποία παίρνουν μέρος ομοσπονδίες εργαζομένων, μεταξύ των οποίων τραπεζοϋπάλληλοι, εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ, σε Ταμεία και ασφαλιστικούς Οργανισμούς κ.ά.

 

Προβλήματα θα σημειωθούν την Πέμπτη και στις μεταφορές. Οι εργαζόμενοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του προαστιακού δεν θα πραγματοποιήσουν κανένα δρομολόγιο, ενώ δεν θα κυκλοφορήσει κανένα ταξί από τις 08:00 έως τις 17:00.

 

Σε στάσεις εργασίας προσανατολίζονται από το πρωί και οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία , τραμ , μετρό και ηλεκτρικό , οι οποίοι αναμένεται να ανακοινώσουν σήμερα τις τελικές αποφάσεις τους.

 

Σε νέες κινητοποιήσεις θα προχωρήσουν τέλος και οι μηχανικοί μετά τις άκαρπες συνομιλίες που είχαν χθες με την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας.   

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ