• Αποκλείουν το γραφείο του Διοικητή

  2:44 μμ, Πέμπτη 11 Οκτ 2012 2:44 μμ, Πέμπτη 11 Οκτ 2012

  Αύριο, Παρασκευή οι εργαζόμενοι του ΠΑΓΝΗ πραγματοποιούν αποκλεισμό του γραφείου του Διοικητή του νοσοκομείου από τις 8 έως τις 11 πμ.

  Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

  «Στο πλαίσιο της Πανελλαδικής κινητοποίησης της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. με 3ωρες ανοιχτές συγκεντρώσεις και τοπικές δράσεις, με αφορμή τις αυταρχικές και τρομοκρατικές επιθέσεις από τις δυνάμεις καταστολής της κυβέρνησης ενάντια στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα νοσοκομεία και τη συνεχιζόμενη αυταρχική και απαξιωτική στάση της Διοίκησης του νοσοκομείου μας, σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012 το ΔΣ του Σωματείου και οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν αποκλεισμό του γραφείου του Διοικητή του νοσοκομείου 8 – 11 πμ.

  Ταυτόχρονα , στο πλαίσιο του αγώνα μας για δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός των ταμείων είσπραξης για τους ασθενείς των εξωτερικών ιατρείων.

  Καταγγέλλουμε τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις που καταστρέφουν τη χώρα μας και μας εξαθλιώνουν σαν εργαζόμενους.

  Αγωνιζόμαστε για την ανατροπή όλων των μέτρων και των νόμων που ψηφίστηκαν και ανατρέπουν εργασιακές σχέσεις, μισθούς, συντάξεις, κοινωνική ασφάλιση, την κατάργηση των χαρατσιών.

  Ο αυταρχισμός και η τρομοκρατία της κυβέρνησης και της Διοίκησης δεν θα περάσουν. Με τη συμμετοχή μας, οι εργαζόμενοι δίνουμε τη δική μας απάντηση».

  Πηγή: flashnews.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα