• Η ερωμένη του δράστη και οι πάνες

  11:17 πμ, Τετάρτη 19 Σεπ 2012 11:17 πμ, Τετάρτη 19 Σεπ 2012

  Μαλλιά – κουβάρια έγινε η υπόθεση διάρρηξης σούπερ μάρκετ στην Αμαλιάδα με λεία 18.000 και βασικό δράστη έναν 25χρονο.

  Η υπόθεση εκτυλίχθηκε στις 4 τα ξημερώματατης της περασμένης Δευτέρας, οπότε και ο 25χρονος φέρεται να έσπασε τη γυάλινη πόρτα και να πήγε κατευθείαν στο ράφι με τις παιδικές πάνες. Εκεί υπήρχαν, σύμφωνα με πληροφορίες, χρήματα και συγκεκριμένα το ποσό των 18.000 ευρώ.

  Στην Ασφάλεια Αμαλιάδας, εξέτασαν την υπόθεση με προσοχή και έφτασαν στους εμπλεκόμενους σε αυτή. Με βάση τις ίδιες πηγές, αλλοδαπή υπάλληλος του καταστήματος αντιλήφθηκε πως στέλεχος της επιχείρησης έκρυψε το ποσό των εισπράξεων της ημέρας στο συγκεκριμένο ράφι, μιας και το Σαββατοκύριακο δεν μπορούσε να γίνει κατάθεση μεγάλου ποσού στην τράπεζα με τις εισπράξεις από το μεσημέρι της Παρασκευής και μετά.

  Το χρηματοκιβώτιο θα ήταν «εύκολος» στόχος και έτσι επιλέγει αυτή η λύση. Η υπάλληλος που φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση με το δράστη, τον ενημέρωσε πως εκεί υπήρχαν χρήματα. Εκείνος, με βάση πάντα τα ίδια στοιχεία, προέβη στη διάρρηξη του καταστήματος και την κλοπή του ποσού, στο οποίο έφτασε άμεσα βάση των υποδείξεων που του είχε κάνει η υπάλληλος και φίλη του.

  Μάλιστα, μετά την κλοπή πήγε σπίτι της και της προσέφερε ένα μικρό σε σχέση με το συνολικό ποσό ως ανταμοιβή για την πληροφορία.

  Πηγή: ilialive.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα