• "Μη μιλάς, θα σε σφάξω"...

  9:09 πμ, Τρίτη 18 Σεπ 2012 9:09 πμ, Τρίτη 18 Σεπ 2012

  Αντιμέτωπη με τρεις ληστές ήρθε το βράδυ της Κυριακής μία 85χρονη από την Αμαλιάδα, που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

  Το βράδυ της Κυριακής, λοιπόν, γύρω στις 9:30, η ηλικιωμένη ξάπλωσε στο κρεβάτι της και λίγα λεπτά μετά είδε έναν άνδρα που φορούσε κουκούλα, να ανοίγει την πόρτα και να μπαίνει μέσα στο δωμάτιο.

  Αμέσως μετά το πρώτο άτομο, στο δωμάτιο εισήλθαν άλλοι δύο με κουκούλα. Και οι τρεις ήταν νεαρής ηλικίας, σύμφωνα με την μαρτυρία της γιαγιάς, όχι πολύ ψηλοί και δεν μιλούσαν καθαρά ελληνικά.

  Κάποια στιγμή ο ένας εκ των δραστών βρήκε ένα μαχαίρι επάνω στο τραπέζι, το πήρε στα χέρια του, πλησίασε τη γυναίκα και άρχισε να την απειλεί λέγοντάς της: «Μην μιλάς θα σε σφάξω».

  Η γυναίκα τους έδωσε ένα πορτοφόλι που είχε κάτω από το μαξιλάρι της, το οποίο περιείχε δέκα ευρώ, οι δράστες όμως δεν σταμάτησαν να ψάχνουν, μέχρι που βρήκαν σε ένα συρτάρι 150 ευρώ και σε μία βαλίτσα όλα τα χρυσαφικά της ηλικιωμένης.

  Η γυναίκα κάποια στιγμή επεχείρησε να σηκωθεί από το κρεβάτι για να βγει έξω, όμως την έσπρωξαν και την απέτρεψαν, ωστόσο δεν έχασε το θάρρος της και όταν αντιλήφθηκε ότι και οι τρεις ήταν απασχολημένοι με το να ψάχνουν το σπίτι, βγήκε αθόρυβα έξω από την πόρτα και άρχισε να καλεί σε βοήθεια τον αλλοδαπό που διαμένει δίπλα.

  Οι δράστες όταν άκουσαν, τράπηκαν σε φυγή. Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας.

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα