Ενημέρωση αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής για το εμβόλιο του κορονοϊού – Ο στόχος της ημερίδας

του Κυριάκου Μαντούβαλου

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, σε συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στο κέντρο της Αθήνας, στην οποία συμμετείχαν περίπου 3.000 άτομα. Έγιναν 25 προσαγωγές, εκ των οποίων οι τέσσερις μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και ένας ειδικός φρουρός, ο οποίος αυτή την περίοδο υπηρετεί στη μονάδα ΔΙ.ΑΣ. της Νοτιοανατολικής Αττικής.

Με αφορμή το περιστατικό αυτό, αλλά και την καταγραφή μεγάλου αριθμού αστυνομικών, οι οποίοι δεν είναι αρνητές του εμβολίου ή του ιού, αλλά είναι σκεπτικοί ή φοβούνται να το κάνουν, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής έλαβε την πρωτοβουλία να διοργανώσει ενημερωτική εκδήλωση για τους αστυνομικούς, στην οποία θα μιλήσουν ειδικοί επιστήμονες και γιατροί.

Τους αστυνομικούς θα ενημερώσουν μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, η πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Ματίνα Παγώνη και μεγάλος αριθμός επιστημόνων καλύπτοντας όλες τις πτυχές του θέματος.

Η πρωτοβουλία αυτή έχει σκοπό να ενημερώσει τους αστυνομικούς, απαντώντας στα ερωτήματα που θέτουν, ώστε να συμμετέχουν και οι τελευταίοι ανεμβολίαστοι αστυνομικοί στη διαδικασία δημιουργίας τείχους ανοσίας και επιστροφής στην κανονικότητα.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο ανοιχτό θέατρο “Σοφία Βέμπο” στην παραλία της Βούλας, την Κυριακή 29 Αυγούστου 2021 στις 20:00.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ