Εικόνες βγαλμένες από το καλοκαίρι του 2019 στα κλαμπ της Αθήνας – Διασκέδαση στο φουλ με όρθιους και χορό

Η πρώτη Παρασκευή με τους νέους κανόνες στη νυχτερινή διασκέδαση είχε απ’ όλα. Το σίγουρο, πάντως, είναι πως οι εικόνες σε πολλά μπαρ και κλαμπ δεν θύμιζαν διασκέδαση στην εποχή του κορονοϊού και της μετάλλαξης “Δέλτα” που εξαπλώνεται στη χώρα προκαλώντας ανησυχία στις υγειονομικές Αρχές και στην Κυβέρνηση.

Οι εικόνες στα μπαρ της Αθήνας μοιάζουν βγαλμένες από… χρονοντούλαπο του προπέρσινου καλοκαιριού. Κάποιοι επιχειρηματίες κάνουν «αντάρτικο» με τη μουσική και στα ηχεία στο τέρμα. Όλοι όρθιοι, ο ένας κολλημένος στον άλλον και οι μάσκες… καλοκαιρινό ανέκδοτο.

Ανάλογες εικόνες και στην Πάτρα. Σε κέντρο διασκέδασης της αχαϊκής πρωτεύουσας ο κόσμος προσπάθησε να τηρήσει τα νέα μέτρα όμως δυσκολεύτηκε πολύ, αφού… μπουζούκια και καρέκλα δεν πάνε μαζί. Την ίδια ώρα, οι καταστηματάρχες ισχυρίζονται ότι τους κάνουν παρατηρήσεις για τα μέτρα προστασίας, όμως οι ίδιοι δεν θέλουν να συμμορφωθούν.

Όσο για τους πιο νέους, προκειμένου για να γλιτώσουν τους περιορισμούς σκέφτηκαν κάτι καλύτερο, ένα αυτοσχέδιο σούπερ party στην πλαζ της Πάτρας. Καθένας από τους παρευρισκόμενους φέρνει το δικό τους ποτό και διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. To κάλεσμα είχε γίνει μέσω instagram για τις 10.00 το βράδυ. Όμως το μόνο που… έμεινε ήταν τα περιπολικά, να παραμονεύουν μέχρι το πρωί στην είσοδο και το τέρμα της παραλίας

«Βροχή» τα λουκέτα και τα πρόστιμα σε «απείθαρχους» επιχειρηματίες

Στην Κρήτη, από τα Χανιά ως τη Χερσόνησο, τα λουκέτα και τα πρόστιμα έπεσαν βροχή. Οκτώ μπαρ σφραγίστηκαν για μια βδομάδα, με τις ….καμπάνες στους επιχειρηματίες που αψήφησαν τα μέτρα, να κυμαίνονται από 2.000 έως 5.000 ευρώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ