Σκηνές βγαλμένες από θρίλερ στο Ηράκλειο – Ασθενής σε αμόκ άρπαξε νοσοκόμα από τον λαιμό

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη στη Νευροχειρουργική Κλινική του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου. Ασθενής που νοσηλευόταν σε θάλαμο της κλινικής, επιτέθηκε σε μία νοσηλεύτρια και σε μία αποκλειστική νοσοκόμα που έσπευσε να βοηθήσει τη συνάδελφό της.

Όπως αναφέρουν τα κρητικά ΜΜΕ, ο ασθενής που ήταν σε κατάσταση αμόκ, επιτέθηκε αρχικά στη νοσηλεύτρια και στη συνέχεια όταν η αποκλειστική νοσοκόμα έσπευσε να τη βοηθήσει, κινδύνευσε και η ίδια αφού ο άνδρας, ο οποίος κατέστρεφε τα πάντα μέσα στον θάλαμο, την άρπαξε από τον λαιμό. Έτσι χρειάστηκε η επέμβαση πέντε ανδρών, ώστε η νοσοκόμα να ξεφύγει από τα χέρια του ασθενή, ενώ οι υπόλοιποι νοσηλευόμενοι στον ίδιο θάλαμο βρίσκονταν σε κατάσταση πανικού.

Σημειώνεται ότι οι δύο εργαζόμενες, παρά τις δύσκολες ώρες που πέρασαν δεν εγκατέλειψαν τις θέσεις τους και παρέμειναν στον θάλαμο προσπαθώντας να επαναφέρουν την τάξη. Για το περιστατικό, το οποίο επιβεβαίωσε και ο Διευθυντής της Νευροχειρουργικής Κλινικής, Δημήτρης Αρβανιτάκης, ενημερώθηκε τόσο η διοίκηση του νοσοκομείου όσο και η Ένωση Εργαζομένων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ