Έτσι έγινε η σύλληψη του Χρήστου Παππά – Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας – ΒΙΝΤΕΟ

Μία κάτοικος στου Ζωγράφου υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας της σύλληψης του Χρήστου Παππά και περιγράφει πώς ακριβώς έγιναν τα γεγονότα. Όπως είπε μιλώντας στο OPEN, “χθες βράδυ άνοιξα την πόρτα του σπιτιού μου για να ταΐσω τα ζωάκια μου και… μπούκαρε ένας κύριος ρωτώντας με εάν είδα κάποιον. Απαντώ “όχι” και τον ρώτησα ποιος είναι. Μου απάντησε ότι είναι από την Ασφάλεια”.

Σε ερώτηση για το εάν είδε τον Χρήστο Παππά, απάντησε ότι “τον είδα τον Χρήστο Παππά. Τον πήραν και τον “μπουζούριασαν”. Η είσοδος των αστυνομικών έγινε από την κεντρική πόρτα”.

Σχετικά με την 52χρονη που τον φιλοξενούσε, η αυτόπτης μάρτυρας υποστήριξε ότι “ήταν κλειστός άνθρωπος. Την έβλεπα πρωί βράδυ που πήγαινε βόλτα τον σκύλο. Μιλούσαμε, αλλά δεν είχα δει κανέναν άνδρα όλο αυτό το διάστημα. Ήταν παντρεμένη, αλλά ο σύζυγός της πέθανε πριν από περίπου έναν χρόνο. Τους τελευταίους μήνες έδειχνε σαν να είναι ένοχη, σαν κάτι να είχε και δεν μου άρεσε ο τρόπος της. Κάτι μου έλεγε αυτό το πράγμα. Δεν μιλούσε εύκολα, δεν έβγαζε κουβέντα εύκολα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ