Μονή Πετράκη: Τα νεότερα για την υγεία των Μητροπολιτών – Οι ανακοινώσεις των νοσοκομείων

Εξιτήριo από τα Νοσοκομεία «Γ. Γεννηματάς» και ΚΑΤ έλαβαν οι επτά Μητροπολίτες, που δέχτηκαν επίθεση με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη από τον 37χρονο ιερέα. Ο Αρχιμανδρίτης-Γραμματέας Συνοδικού δικαστηρίου, ο οποίος έφερε σοβαρότερο έγκαυμα δέρματος τραχήλου και οπισθοωτιαίας χώρας, παρέμεινε στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής και Εγκαυμάτων του ΚΑΤ για περαιτέρω νοσηλεία και αντιμετώπιση.

Οι ανακοινώσεις των νοσοκομείων για την υγεία των Μητροπολιτών

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου “Γ. Γεννηματάς”, οι Μητροπολίτες Γουμενίσσης, Κηφισίας, Δρυινουπόλεως-Κονίτσης και Κασσανδρείας, που διακομίστηκαν την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 με ΕΚΑΒ από το Λαϊκό Νοσοκομείο στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς”, εξετάστηκαν αρχικά από την Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική του Νοσοκομείου και βρέθηκαν να έχουν ήπια βλάβη του κερατοειδούς για την οποία έλαβαν την δέουσα αγωγή, σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Μετέπειτα εκτιμήθηκαν από την Πλαστική Χειρουργική και βρέθηκαν να έχουν περιορισμένα εγκαύματα στο πρόσωπο και στα άνω άκρα για τα οποία έλαβαν την κατάλληλη αγωγή. Θα πραγματοποιηθεί επανεξέταση του Μητροπολίτη Κηφισίας το Σάββατο 26 Ιουνίου.

Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΚΑΤ διακομίστηκαν την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 οι Μητροπολίτες Γλυφάδας, Ζακύνθου και Άρτης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Νοσοκομείου, έφεραν ελαφρά εγκαύματα δέρματος, τους δόθηκε ιατρική φροντίδα από το εξειδικευμένο προσωπικό της Πλαστικής Χειρουργικής και Εγκαυμάτων του Νοσοκομείου και έλαβαν εξιτήριο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ