Λεωφόρος Συγγρού: “Βουτιά” θανάτου από τον όγδοο όροφο – Σοκάρουν οι εικόνες

Βίντεο-σοκ από τη “βουτιά θανάτου” ενός άνδρα από τον 8ο όροφο κτιρίου στη Λεωφόρο Συγγρού έφερε στο φως της δημοσιότητας το Mega. Στις εικόνες φαίνεται αρχικά μία μαύρη σκιά να ανεβαίνει από τις σκάλες ασφαλείας που βρίσκονται στην πίσω πλευρά κτιρίου, στη συμβολή των οδών Λάμπρου Κατσώνη και Λεωφόρου Συγγρού.

Όπως φαίνεται στις εικόνες, στον δρόμο που βρίσκεται το κτίριο, δεν κυκλοφορούν πολίτες, ενώ είναι δύσκολο οι οδηγοί αυτοκινήτων που περνούν από τη Λεωφόρο Συγγρού να αντιληφθούν τι συμβαίνει λόγω του σκοταδιού αλλά και της ταχύτητας με την οποία οδηγούν.

Μέσα σε 103 δευτερόλεπτα, ο άνδρας καταφέρνει να ανέβει από την εξωτερική σκάλα τους οκτώ ορόφους και δέκα λεπτά αργότερα φθάνει στο σημείο ένα περιπολικό, προφανώς έπειτα από τηλεφώνημα στις Αρχές. Φωτίζει αρχικά το κτίριο, διακρίνει κάποιες κινήσεις και εκείνη τη στιγμή γίνεται η “βουτιά θανάτου”.

Ο αστυνομικός τρέχει στο σημείο, όμως είναι, πλέον, αργά. Ο άνδρας έχει χάσει τη ζωή του με τις αρχές επί της παρούσης να προσπαθούν να τον ταυτοποιήσουν μέσω των δακτυλικών αποτυπωμάτων που έχουν πάρει, κάνοντας αναζητήσεις στις εξαφανίσεις των τελευταίων μηνών. Η αστυνομία, πάντως, φαίνεται πως έχει καταλήξει πως ο άνδρας δεν εργαζόταν στο κτίριο και υποθέτει πως ίσως να είχε παρατηρήσει ότι υπήρχε εξωτερική σκάλα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ