Γλυκά Νερά: Θρίλερ με σημαντική μαρτυρία – Το αποτύπωμα και το σκηνικό “ληστείας”

Το ενδεχόμενο να υπήρξε συντονισμένη προσπάθεια να σκηνοθετηθεί σκηνικό ληστείας στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, όπου δολοφονήθηκε η άτυχη Κάρολαιν, ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με τον ΑLPHA, εκτός από τα ψηφιακά ευρήματα που έχουν προκύψει, υπάρχουν πληροφορίες για την ύπαρξη μιας σημαντικής μαρτυρίας, καθώς από την πρώτη στιγμή υπήρχε ένα αποτύπωμα μέσα στη σοφίτα -το μοναδικό- για το οποίο είχαν πει ότι ανήκει σε έναν εργάτη. Όμως δεν πήγαινε ούτε εργάτης συστηματικά στο συγκεκριμένο σπίτι, ούτε κηπουρός γιατί το ζευγάρι δεν είχε κήπο. Συνεπώς, ένα από τα ερωτήματα είναι πώς δημιουργήθηκε αυτό το αποτύπωμα. Σύμφωνα με τον ALPHA, ερευνάται αν υπάρχει συνεργός στην υπόθεση, υπό την έννοια της συγκάλυψης στοιχείων μετά τη δολοφονία και της παροχής βοήθειας σε κάποιου είδους “σκηνοθεσία”.

Το τηλέφωνο του 32χρονου φαίνεται πως έχει ενεργοποιηθεί μέσω μιας εφαρμογής σε ώρα που ο ίδιος έχει καταθέσει ότι ήταν δεμένος, δεν μπορούσε να κινηθεί και κάποια στιγμή έχασε τις αισθήσεις του. Ερώτημα που τίθεται: πώς ενεργοποιήθηκε και από ποιους αυτή η εφαρμογή στο κινητό.

Στο μικροσκόπιο βρίσκονται τα sms της μοιραίας βραδιάς. Συγκεκριμένα, εξετάζοντας το κινητό της 20χρονης οι αξιωματικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων βρήκαν τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει τα μεσάνυχτα εκείνης της νύχτας με τον σύζυγό της, λίγη ώρα πριν δολοφονηθεί. Πρόκειται για sms που είναι σε οξύ τόνο και δείχνουν ότι υπήρχε μια ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι. Ενώ και τα δύο κινητά -του 32χρονου και της 20χρονης – είναι ενεργοποιημένα στην ίδια κεραία, δηλαδή στο σπίτι, οι αστυνομικοί λένε ότι ο σύζυγος ήταν στο ισόγειο και η Καρολάιν με το μωρό ήταν για αρκετή ώρα στη σοφίτα. Δηλαδή ήταν σε διαφορετικούς χώρους μέσα στο σπίτι και αντάλλασσαν μηνύματα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει και μια αγγλική λέξη στο κινητό της 20χρονης γραμμένη για τον σύζυγό της, που ίσως θεωρήθηκε προσβλητική για τον 32χρονο πιλότο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ