Κατερίνη – Συγκλονίζει ο πατέρας του 45χρονου: Πήγα να τον ξυπνήσω και δεν ήταν εκεί – Τι είπε για τον δράστη

Συγκλονίζει ο πατέρας του 45χρονου κομμωτή που δολοφονήθηκε με φρικτό τρόπο στην Κατερίνη. Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι, τον έδεσαν πισθάγκωνα και τον έκαψαν. Πριν από λίγο έγινε γνωστό μάλιστα ότι συνελήφθη ο δράστης. Ένας 58χρονος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε την πράξη του.

Όπως είπε ο πατέρας του θύματος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 “εύχομαι οι Αρχές να κάνουν αυτό που πρέπει και να τιμωρηθεί ανάλογα όπως του αξίζει γιατί ήταν πολύ απάνθρωπο αυτό που έκανε. Ο γιος μου είχε “καθαρίσει” τελευταία, δεν είχε σχέση με ναρκωτικές ουσίες, δεν είχε προβλήματα αλλά κάποιοι άνθρωποι τους θέλουν να τους εξαναγκάζουν για να διακινούν. Τι να πω άλλο…”.

Σε ερώτηση σχετικά με το εάν γνώριζε τον 58χρονο δράστη, ο ίδιος απάντησε ότι “μια φορά τον έχω δει πριν από χρόνια αλλά άκουγα ότι δεν είναι καλός τύπος, πάντα δημιουργούσε προβλήματα στο χωριό. Κάτι παραπάνω δεν ήξερα γιατί δεν είχα πάρε- δώσε μαζί του”.

Ο πατέρας του 45χρονου πρόσθεσε ακόμη με σπασμένη φωνή ότι “ο γιος μου δεν είχε καμία εμπλοκή πλέον με ναρκωτικές ουσίες, είχε έρθει από την Αυστραλία, του άνοιξα και μαγαζί πριν από λίγο καιρό και είχε αρχίσει να ανεβαίνει η δουλειά του. Πήγαιναν όλα καλά και τώρα συνέβη αυτό. Δευτέρα απόγευμα ήρθε ο γιος μου στο σπίτι και ήταν εντάξει. Πήγα το πρωί, το επόμενο να τον ξυπνήσω και δεν ήταν εκεί…”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ