«Bianco»: Η εμπειρία που μαγεύει τον επισκέπτη της Τήνου

Η περιοχή Μπάλλος, σε έναν από τους ομορφότερους κολπίσκους της Τήνου, μόλις 6 χιλιόμετρα από τη Χώρα, εδώ και τρία χρόνια έχει ταυτιστεί με τον στιλάτο γευστικό προορισμό υψηλής ποιότητας, το «Bianco Beach House Restaurant». Ο χώρος, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, σε πλήρη αρμονία με το κυκλαδίτικο περιβάλλον, συνδυάζει τη θαλασσινή αύρα με τα τηνιακά και τα ινδονησιακά στοιχεία που προσδίδουν μια bohemian chic αύρα, όλα με κοινό παρονομαστή το λεπτό γούστο, που αναβαθμίζει πολύ κομψά την παραλία.

Στην κουζίνα, ο σεφ Ηλίας Κιαζόλι αποθεώνει, χάρη στη διεθνή πείρα του, τον γευστικό πλούτο της Τήνου και χαρίζει μια αξέχαστη περιπλάνηση στις τοπικές γεύσεις.

Ο επισκέπτης μπορεί να χαλαρώσει από νωρίς στα sunbeds με τις ομπρέλες που προσφέρουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία χαλάρωσης και φιλοξενίας με τη συνοδεία σνακ και υπέροχων τηνιακών και άλλων κρασιών της πλούσιας λίστας του «Bianco». Την πρώτη αυτή γευστική εμπειρία της ημέρας συμπληρώνουν τα ιδιαίτερα cocktails, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε στον ξεχωριστό χώρο του bar. Αμέσως μετά την κολύμβηση στα νερά του ειδυλλιακού Μπάλλου, ο σεφ αναλαμβάνει να αναδείξει τις τοπικές αγκινάρες, την κάππαρη, τη λούζα και τα άλλα προϊόντα της τηνιακής γης, που μπορούν να συνδυαστούν με το ριζότο με πουρέ από σπανάκι, με το baby καλαμάρι σοτέ, με το ψάρι ημέρας φρικασέ με χόρτα εποχής, για να δημιουργήσουν ένα σύνολο γεύσεων που θα μας μείνει αξέχαστο.

Η τάρτα λεμόνι για επιδόρπιο αποτελεί τον προσωρινό επίλογο. Οι καλοκαιρινές βραδιές στο μαγικό τοπίο του Μπάλλου προσφέρονται για μια εξίσου ιδιαίτερη εμπειρία. Το φεγγαρόφως, ο ήχος του κύματος, η χαλαρωτική μουσική και τα βραδινά cocktails αποτελούν την εισαγωγή σε μια ακόμη γευστική πανδαισία.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ