Απεργιακές κινητοποιήσεις στη Θεσσαλονίκη: Υπό καταρρακτώδη βροχή ολοκληρώθηκαν οι πορείες

Ολοκληρώθηκαν υπό καταρρακτώδη βροχή οι μαζικές απεργιακές κινητοποιήσεις, που διοργανώθηκαν στη Θεσσαλονίκη. Μέλη σωματείων και οργανώσεων, εκπαιδευτικοί, διανομείς, διαδηλωτές της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου, συμμετείχαν στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο, στο πλαίσιο της απεργίας που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Όπως μεταδίδει το GRTimes, η πορεία που ξεκίνησε από την Καμάρα ολοκληρώθηκε στο Διοικητήριο, ενώ έπεφτε ισχυρή βροχή. Οι διαδηλωτές, αφού πρώτα φώναξαν συνθήματα μπροστά στην πύλη του ΥΜΑΘ, στη συνέχεια βρήκαν προσωρινό «καταφύγιο» κάτω από τα υπόστεγα, προκειμένου να προφυλαχθούν από τη βροχή.

Τα μόνα που συνέχισαν ήταν τα μπλοκ των φοιτητών, που διασχίζοντας την Αγίου Δημητρίου έφτασαν μέχρι το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Τα μέλη των Σωματείων του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και του ΣΥΡΙΖΑ σταμάτησαν την πορεία τους προς το ΥΜΑΘ στην Ίωνος Δραγούμη, λόγω της έντονης βροχόπτωσης που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της πορείας.

Νωρίτερα τα μέλη του ΠΑΜΕ πρόλαβαν και ολοκλήρωσαν τη δική τους πορεία στο ίδιο σημείο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ