Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για την κακοποιό με “όπλο” μια ζακέτα – Συγκλονίζει η μαρτυρία ηλικιωμένης

Τις στιγμές τρόμου που έζησε όταν μια άγνωστη που φορούσε κουκούλα και γάντια της επιτέθηκε σκεπάζοντάς την με μια λευκή ζακέτα, περιέγραψε μια ηλικιωμένη.

“Μόλις άνοιξα την πόρτα με κουκούλωσε με μια ζακέτα. Με έσπρωξε στο σαλόνι και μου έβαλε στο πρόσωπο τη ζακέτα και το μαξιλάρι και με χτυπούσε. Μου έχει γδάρει το κεφάλι. Της λέω “τι θες από εμένα;”, μου λέει “τα λεφτά”. Όπως μπήκαμε μέσα και με έσπρωξε, δεν έκλεισε την πόρτα. Κι εγώ, σύρθηκα έξω στο πλατύσκαλο και φώναξα βοήθεια. Φοβήθηκε, έρχεται από πίσω, μου ρίχνει μια σπρωξιά και πήγα κάτω στο υπόγειο, χτύπησα τα σκαλιά”, λέει η κυρία Ρόιδω Κουκίδου στο STAR. Η φωνή της τρέμει και ακόμα και σήμερα τα μάτια της γεμίζουν δάκρυα.

“Μου λέει “σκάσε γιατί θα σε μαχαιρώσω”. Μου ζητούσε τα λεφτά”. 200 ευρώ έχω, είναι στο υπνοδωμάτιο, της είπα”, αναφέρει η 76χρονη, η οποία αμέσως μετά την άγρια επίθεση αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι της και να μείνει σε συγγενείς της σε άλλη περιοχή. Τα σημάδια έχουν σημαδέψει όχι μόνο το πρόσωπο, αλλά και την ψυχή της.

Οι κραυγές βοήθειας έτρεψαν σε φυγή την άγνωστη γυναίκα που εξαφανίστηκε μαζί με τη λεία της. Η αστυνομία αναζητά την αδίστακτη κακοποιό που σύμφωνα με πληροφορίες έχει χτυπήσει και άλλες ηλικιωμένες με τον ίδιο τρόπο.

Η μαρτυρία της άτυχης ηλικιωμένης συγκλονίζει

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ