Άλιμος: Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στην πολυκατοικία

Εικόνες σοκ από την πολυκατοικία στον Άλιμο, όπου τα ξημερώματα της Τρίτης άγνωστος άνοιξε πυρ, έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο του Mega. Στις φωτογραφίες φαίνονται τα σημάδια από τις σφαίρες στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Κουμουνδούρου. Είναι στα κάγκελα, στο κλιματιστικό, ακόμη και στον τοίχο πάνω από την μπαλκονόπορτα.

Ο πρώτος ένοικος της πολυκατοικίας που κάλεσε την αστυνομία στις 7 παρά χθες το πρωί όταν οι πυροβολισμοί αναστάτωσαν και σήκωσαν στο πόδι όλη τη γειτονιά μιλά στο MEGA. «Άκουσα 8 πυροβολισμούς, 4 στην αρχή και άλλους 4 μετά. 7 παρά τέταρτο κάλεσα την άμεση δράση», δήλωσε. Ο ένοπλος σημάδεψε τα μπαλκόνια του 2ου, του 3ου και του 4ου ορόφου. Ωστόσο οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν έναν κάλυκα των 9 χιλιοστών που έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξέταση και εκτιμούν ότι ο δράστης πρόλαβε πριν διαφύγει να μαζέψει τους υπόλοιπους από το σημείο.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι ο ένοπλος ήθελε να στείλει ένα μήνυμα σε κάποιον από τους ενοίκους της πολυκατοικίας χωρίς να έχει εξακριβωθεί ποιος ήταν ο στόχος του, για αυτό και έχουν πάρει καταθέσεις από όλους.

Την ίδια ώρα, οι κάτοικοι στην περιοχή διαμαρτύρονται για την έλλειψη αστυνόμευσης και δηλώνουν απροστάτευτοι ακόμα και μέσα στα σπίτια τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ