Δολοφονία Μπερδέση: Σοκαρισμένη η Διονυσία Κουκίου – Η ανάρτηση της πρώην Σταρ Ελλάς που είχε σχέση με τον πυγμάχο

Σοκαρισμένη είναι από τη δολοφονία του Τάσου Μπερδέση η πρώην σύντροφός του, Διονυσία Κουκίου. Σε ένδειξη πένθους η πρώην Σταρ Ελλάς, όπως ανακοίνωσε η ίδια στα social media, η επιχείρηση που διατηρεί στην Πάτρα σήμερα, ημέρα της κηδείας του πρώην πυγμάχου, θα παραμείνει κλειστή. Το ζευγάρι είχε χωρίσει το 2014 αλλά διατηρούσε καλές σχέσεις.

Το 2014 όταν το ζευγάρι χώρισε, ο Τάσος Μπερδέσης είχε δώσει συνέντευξη μιλώντας μεταξύ άλλων για τον χωρισμό του, για τον γάμο που αναβλήθηκε αλλά και για το παράπονό του:

“Τα media και οι δημοσιογράφοι σπεύδουν να ενδιαφερθούν για μένα όταν κάτι κακό συμβαίνει! Είμαι αήττητος στην πυγμαχία στην Ελλάδα από το 2000 και μόνο κάτι μονόστηλα έχουν γραφτεί γι’ αυτό! Τώρα είδα δεκάδες δημοσιεύματα ότι χώρισα! Αυτή την περίοδο προετοιμάζομαι για τον πιο δύσκολο αγώνα της καριέρας μου με τον Τούρκο πρωταθλητή και όλη η ενέργειά μου είναι στην προετοιμασία μου. Η Διονυσία, όπως και κάθε γυναίκα θέλουν να τους αφιερώνεις χρόνο. Με θέλει να την στηρίζω σε όλα και συνεχώς, κάτι που κάνω, αλλά ένα μήνα πριν από κάθε αγώνα η αλήθεια είναι ότι αλλάζω και κλείνομαι στον εαυτό μου. Για να βάλω ένα τέλος στην παραφιλολογία, θα σας πω ότι η Διονυσία είναι η γυναίκα της ζωής μου και δεν θέλω να την χάσω. Ίσως φταίω στο ότι δεν ήμουν δίπλα της σε κάποια πράγματα, ασήμαντα για εμένα, σημαντικά όμως για εκείνη. Ένας τσακωμός δεν είναι χωρισμός. Για μένα τουλάχιστον. Εγώ άλλωστε τσακώνομαι καθημερινά στο ρινγκ και μετά είμαστε αγκαλιά με τους συναθλητές ή τους αντιπάλους μου. Χωρισμός δεν είναι η απόσταση ή η αποστασιοποίηση! Ένα μήνα πριν από κάθε αγώνα μου χωρίζω με όλους και τα φτιάχνω με τον προπονητή μου, για να μην είμαι στο ΚΑΤ την επόμενη ημέρα του αγώνα. Όποιος το καταλαβαίνει αυτό, μπορεί να είναι μέλος της οικογένειας μου.

Για το γάμο που ματαιώθηκε την τελευταία στιγμή, είχε δηλώσει στο Tlife: “Όλοι είναι ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας, μόνο που αυτό το βήμα είναι το πιο δύσκολο. Θέλω να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Η Διονυσία είναι η μούσα και ο άνθρωπος μου. Είμαστε μαζί πολλά χρόνια κι ας είχε κάνει και εκείνη τη ζωή της και εγώ τη δική μου για ένα χρονικό διάστημα. Αυτήν τη στιγμή κάνω ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου στην επαγγελματική πυγμαχία. Είμαι πλέον επαγγελματίας πυγμάχος στα χαρτιά και αυτό σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να με καλέσουν στο εξωτερικό για αγώνα! Αυτό το νέο ξεκίνημα προϋποθέτει πολύ χρόνο και ιδρώτα στο γυμναστήριο και μετά μόνο ξεκούραση και ψυχική ηρεμία! Σε αυτήν τη φάση της ζωής μου ο γάμος δεν είναι πρώτη προτεραιότητα μου. Πρώτη και μοναδική γυναίκα στην καρδιά μου όμως είναι η Διονυσία! Μεγάλη μου καψούρα, όμως, είναι η πυγμαχία”.

Με πληροφορίες από thebest.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ