Πατέρας 11χρονης μαθήτριας: Τρελάθηκα όταν είδα τα μηνύματα του δασκάλου – ΒΙΝΤΕΟ

“Τρελάθηκα. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Με βοήθησαν κάτι φίλοι μου για να κρατήσω την ψυχραιμία μου” ανέφερε ο πατέρας μία από τις μαθήτριες του δημοτικού σχολείου της νοτιοανατολικής Αττική, που κατήγγειλαν ότι δέχονταν μηνύματα με ανάρμοστο περιεχόμενο από τον 48χρονο δάσκαλό τους.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, ο πατέρας αποκάλυψε πως ενημερώθηκε για τις ενέργειες του εκπαιδευτικού, χάρη και στη συνεργασία του παιδιού του.

“Είπα στην κόρη μου πως πρέπει να έχει πλήρη γνώση των μηνυμάτων. Να μου τα λέει όλα. Κάθε φορά που της στέλνει μήνυμα θέλω να τα βλέπω. Έγινε αυτό Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη. Την Πέμπτη εκδηλώθηκε ο δάσκαλος. Άρχισε να το χοντραίνει το πράγμα” ανέφερε.

Ο πατέρας της μαθήτριας του δημοτικού αντάλλαξε ο ίδιος μαζί με την κόρη του μηνύματα με τον εκπαιδευτικό και αμέσως μετά τον κατήγγειλε στην αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψή του.

“Μόλις διάβασαν τα μηνύματα, πήγαν και τον συνέλαβαν επί τόπου”

“Πήρα τηλέφωνο στο Ανηλίκων και σε 20 λεπτά με πήραν πίσω και με ενημέρωσαν ότι επικοινώνησαν με την ασφάλεια Σαρωνικού. Με το που διάβασαν τα μηνύματα ήταν πλέον πεπεισμένοι και πήγαν και τον συνέλαβαν επί τόπου” τόνισε ο πατέρας της μαθήτριας.

“Έσωσα το παιδί μου”

“Δεν θα σώσω εγώ τα παιδιά όλου του κόσμου. Εγώ έσωσα το παιδί μου και κατά συνέπεια βοήθησα και άλλα παιδιά” κατέληξε ο πατέρας της μικρής μαθήτριας, ο οποίος ζητά απονομή δικαιοσύνης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ